Kafana, samoposluzenje!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U novoj godini mnogo srece nakupio,veseo bio,s ****** ne silazio,dobrim ribama guze gladio,ladnim pivom kitu ladio,gde god stigo svuda ga sladio,samo kad ti se pisa iz nje ga vadio,cuvao svoje,guzio tudje i sacuvao supak da i tebi ne udje,u svako novo leto sve ga vise meto..ahahah hit sms

Poslednja izmena:
Nas petorica smo jucer od 10 do 16h, stukli prvo flasu civasa, pa flasu kurvoazje konjaka, pa onda flasu nekog drugog viskija, pa smo naceli flasu isto nekog, nikad cuo za njega. Upropastili smo se od alkohola, ne secam se kako sam dosao kuci i tako nisam nigde otisao, jer sam morao spavati i cesati jaja. Probudio sam se tek 15 minuta pre ponoci.

A sta mosh.

I jel se neko zaljubio u novogodisnjoj noci? :)

Rano sam dosao kuci, nisam trebao, bilo mi je dinamicno, do sitnih sati sam slusao svadju, mladi bracni par, a zvucna izolacija losa, komsinica je ridala do zore, dernjali su se jedno na drugo, a onda me oko deset probudi urlikanje i uzdisanje sasvim druge vrste, hteo ne hteo saznadoh da su se pomirili. :D

e sad ide onaj nepopularni deo
kada uzimam telefon u ruke i zovem mnogobrojnu rodbinu i prijatelje
sirom planete

a sinoc sam imao i dobro delo
jednog pijanog likcica sam ugurao u tramvaj posto sam nije mogao
valjda je bio njegov broj :mrgreen:

Ja zaredjao po brojevima forumasa, da im cestitam, i odziv je tuzan, il su ljudi menjali brojeve u medjuvremenu il me niko ne sljivi. :D

Ja zaredjao po brojevima forumasa, da im cestitam, i odziv je tuzan, il su ljudi menjali brojeve u medjuvremenu il me niko ne sljivi. :D

ej, racuna se tvoja dobra volja prijatelju :D
kosmos ce znati to da ceni
i videces kako ce da ti vrati visestruko

ja sam oposlio svoje
e, a jedino Ameri su imali neki vid provere, majke im ga paranoicne
gde prvo moram da kazem ko sam i koga trazim na automat
e sad, ili je to do izbora operatera mog buragera, ili su nacisto prolupali

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back