Dawla
Početnik
- Poruka
- 41
dobro dobro idemosim ako ne žrtvujete zokija moćnom bogu ozirisu da me privolite da ostanem
imas li ti neku sliku ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro dobro idemosim ako ne žrtvujete zokija moćnom bogu ozirisu da me privolite da ostanem

)))))))nadam se da vas sad nema zato što ga koljete dizbacite iznutrice za kavurmu i ćvarke

to su samo teške kosti i hormoni
)ma neka opstane bre ko ga je beja na brata udarit' ne mogu!
moracemo stvari resavati kompromisima
Zoki mora opstati, kao jedini garant kohezije na LjiS-u![]()
))
Pusi, kakve kiklope pominjes...sve je to normalno

oćeš da džuskamo stiskavac?osim dzordza majkla
nači poenta je da vi morate malo da se aktivirate kad ja dodjem i da me animirate zato što su moji trenuci na internetu ograničeni od skora i jedini trenuci reparacije i odmora mozga
i ako me i ovde zorane maltretiraš mogu slobodno da te tužim za ugrožavanje i mentalno spopadanje kao i ometanje pravilnog razvoja studenta kikloparske udruženja, a kazna ti je digraš step il riverdens sa desetoricom najgabaritnij kiklopa naše male mesne zajednice

Pusi, kakve kiklope pominjes...sve je to normalno
(ja ionako samo drkam pichkicu i ne diram nikoga, sam svoj majstor shto bi rekla zaludne zene![]()

oćeš da džuskamo stiskavac?![]()

sine jesi me sad zateko, ko vojna policijaa koliko uzimas za ruke?
a, a, a
kako sam te zbirinuckao...
nisi to video, sakrio sam fintu do samog kraja i onda - paf!

, ja ipak imam visoko mishljenje o tebi i tvojima![]()
))pa oću bre moko, s tobom bi i tango usred instanbula, i balet u tokiju i kolo na marsovim poljima igrala![]()