Kafana, samoposluzenje!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
imala sam taj parfem, samo zato sto je beyonce, prelep, presladak, kratkotrajan, jeftin
inace ne kupujem parfeme po lilijima.

pa ti onda sestro kupi proveren poison od diora ja njega oko rodjendana uglavnom kupim, samo ga prskam ko nezdrava
od parfema koji mi se naročito dojmio svidja mi se i chanel allure čini mi se da se tako piše

e a još bi za grudnjae dodala da sam provereno čula da su triumph veševi neprevazidjeni naročito za grudi u razvoju al nemam de da nadjem triumph u kragujevcu osim u modiani al to tek ponekad

pa ti onda sestro kupi proveren poison od diora ja njega oko rodjendana uglavnom kupim, samo ga prskam ko nezdrava
od parfema koji mi se naročito dojmio svidja mi se i chanel allure čini mi se da se tako piše

e a još bi za grudnjae dodala da sam provereno čula da su triumph veševi neprevazidjeni naročito za grudi u razvoju al nemam de da nadjem triumph u kragujevcu osim u modiani al to tek ponekad
bravo za poison :) a allure mi se ne dopada, ne volim cvetne

još ima taj poison???? :eek:
to moja žena kupovala pre 25 godina
znači posto je evrgrin????????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back