Гордончице
Ističe se
- Poruka
- 2.090
neam pojma majkemi, jeste sramota za coveka mojih godina da ne zna, al sta da se radi
oces ti da mi sad kazes koliki je koren goki?![]()
[E ne znam ne bi te pitala...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neam pojma majkemi, jeste sramota za coveka mojih godina da ne zna, al sta da se radi
oces ti da mi sad kazes koliki je koren goki?![]()

da sam jedina polozila diplomatiju jer niko nije umeo da odgovori na zadatak koji je glasio
nacrtaj jednakostranicni ugao
svi crtali jedvakostranicne trouglovesamo ja lepo nacrtala ugao
a drugo pitanje je glasilo
ako si danas jeo onakve rezance iz onakve kesice, kakve ces rezance jesti iz ovakve kesice
ja rekla OVAKVE
i odma desetkica hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

[E ne znam ne bi te pitala...

E lepo.
A šta si zadnjičila-zadnje sanjala?
kolki li je pravougaoni koren radijusa puta devet?

ja se kunem da nekad ujutru ustanem i ne znam u kom gradu zivim, jedno par minuta se prisecam
pa ko jos polaze diplomatiju na rezance iz kese,A ja mislila da si to uradila....lol:
Zanimljiva si ti. =*

kolki li je pravougaoni koren radijusa puta devet?
pa ko jos polaze diplomatiju na rezance iz kese,
u kom svetu ti zivis, petreeeee wake up grow up. whateva

mislim, najcesce pozelim da su to zeneva ili monte karlo
zeneva radi lige naroda ili ujedinjenih nacija kako se vec to vnogo zove danas, a monte karlo radi tax free ja![]()

pa ovo ono, od istorije diplomatije i starih grka do diplomatskih protokola, prijema diplomatskih predstavnika, akreditiva i slicno
Pa ja mislila ovo ono haaaa...što bi mudri ljudi reko nevermajnd...
Sad ozbiljno šta učiš iz diplomatije?
dok cekam da zaspim otvorenih ociju, popusicu jedan parlament
radije parlament, nego Vladi![]()

Je s' gledala 3 Iron?
Tako se pochinje kao sekretarica u skupshtini, pushish politicharima i pazish da te ne uvatu.![]()