Кафана „Рјукова јабука“ №2

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zaboravih na taj film, ja volim SF a za sada ima preteranu ocenu cak 9.3!

Да и мене је зачудило. Не сећам се када сам последњи пут видела тако високу оцену (и у индексу :mrgreen:) Но, погледало је за сада само негде четвртина од броја који обично гласа. Видећемо.

Пожаревљани, шта је бре ово?! :mrgreen:

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/199787/Ograda-deli-kupace-od-zatvorenika

Poslednja izmena:
ах, добро, нећу да више да те критикујем :mrgreen:
Ако волиш 'Фарму', или 'Твајлајт'.. гледај онда.
Ипак си мали још. И ја сам у твојим годинама гледала свашта и није ме било блам да причам о томе.

Кад мало порастеш и откријеш чари неких нових стварчица, које ће те одушевити на неким потпуно новим нивоима.. више никада без блама нећеш моћи да кажеш да ти се после тако нечега допало и нешто доста безвезвније ;):mrgreen:

Nisam mali, imam 16 godina, mada bih voleo da sam mali.
Osecam se mnogo matoro za svoje godine.

Gresis LPhoklice.Sta ja gledam moja je stvar.
Ne gledam Farmu niti nista slicno, ali nemam nameru ni da kritikujem, jer svako je razlicitog ukusa.

I za tvoje dobro da napomenem da opustenog coveka nikada nije blam ma sta on uradio.;)
Jednostavno ja sam takav tip.

Npr da se napijem sa ortcima, ortakinjama, ili sam, i da se skinem na sred ulice(neka bude Knez Mihajlova) a da nisam nesto svestan toga i posle da sam saznao, bolelo bi me uvo, a i da sam bio svestan sve bi mi bilo jedno, za razliku od tebe.......;)

Да и мене је зачудило. Не сећам се када сам последњи пут видела тако високу оцену (и у индексу :mrgreen:) Но, погледало је за сада само негде четвртина од броја који обично гласа. Видећемо.

Пожаревљани, шта је бре ово?! :mrgreen:

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/199787/Ograda-deli-kupace-od-zatvorenika

Zabela odatle su Ana i Mari... Pitam se jesu li se one kupale ovde.:think:

A sta tebe briga sta mi radimo molim te....:roll:
Ako te smaramo idi na neki drugi pdf ili temu.

Eeee, da ti znas koliko smaras.....
Eee,da ti znas koliko ti smaras......
Sad vecina ide na ignore, sta se i ja zajebavam :lol: samo sto je bedak sto mi je boldovano plavo kada smaraci odgovore, moze se li to nekako podesiti?
Maksimalan ignore?
Modovi? :mrgreen:

nema od toga nishta,hail facebook za max block funkciju....

Znamo, naravno da najbolji igraci DotA-e poticu iz nemacke.
Evo jednog igraca koji je jedan od najboljih i nalazi se u sampionskom klanu.
Ide na svetske DotA turnire, a mislim da ce ove godine i na ESWC(electronic sports world cup).:)

Mada, bas me briga kakav je, ali verujem da cu ga prestici sto se tice DotA sa svojim buducim klanom.

Ali evo da pokazem njegov klip od koga moze mnogo da se nauci:;)

Za takve trbusnjake treba dosta vremena i vezbe, ja nemam volje. :mrgreen:

Поштено :mrgreen:

Само нисам говорила о трбушњацима, него о мишићима на рукама.
заглиле му се руке у кошуљи, једва је навукао на руке, па сад када је требало да је скида да изгледа секси, кренуо да је вуче :mrgreen: (и ту су брзо завршили кадар :mrgreen:)

а она све избечила очи :mrgreen:

Ta scena je vrh, a inace to su steroidi, izvana izgledas fantasticno dok iznutra trunes.
Jedan od mojih omiljenih glumaca Christian Bale.

http://1.***************/_f4Fo_GlfJs8/SmnMkcqIFvI/AAAAAAAAChY/LHnxmxEvrRc/s400/christian+bale+skinny.jpg

Za film The Machinist morao je da smrsa jako puno, a za Batmana da se napumpa, za tako kratak period bez steroida je nemoguce.
Takodje odlicna gluma u American Psycho i Equilibrium.

Inace pesma posvecena meni. :mrgreen:
Skontao sam da mogu da razumem vise od 50% Spanskog i to sve zahvaljujuci sapunicama. :lol:

29303_1339832249435_1040027016_30788137_6476871_n.jpg

Stigoh!!! xDDDDD Bila negde Bogu iza nogu!Visoka kod Arilja xD
Jutros u cetiri sata, sve vreme smo bili budni da se pobrinemo da njen tata ne zaspi a volanom lol (pustali mu Rammstein xD)
A kako je bilo?
Bilo je sranje!!! xD
Ali bilo je i lepo :lol: Nisam mislila da cu moci da uzivam u prirodi ko covek bez ikakvog izvora zracenja, mislim na komp tv i druge spravice :D
Sranje je bilo je je drugarica dobila "zatvor" >.> vec drugi dan pa je kukala na bolove u stomaku a nikako nece da slusa sta joj savetujem da joj bude bolje, msm...Doslo mi da je bijem, keve mi xD Valjda ce joj biti bolje sad xP

PS: I'm baCk xD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back