Кафана „Рјукова јабука“ №2

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gebi se smoky. Evo mislim da ti zvoni telefon... Pogledaj možda je to tvoj dečko.
Telefon mi je zvonio,a zvala me je devojka. XD
Smoky to što ti stalno postavljaš te pederkse slike ne znači ništa drugo nego da si ti *****...
***** nisam. :/

K,k,da ne bude da sam ***** od sad postavljam slike lezbejki.

Lesbians-1.jpg

kiss6xc.jpg

lesbians2_2-1.jpg

na na povracaj sad eto ti XDDD

Ajde da vidim i to cudo.

Let the retards.
Pametniji si ti od njih. Ne vrede oni da se sa njima svađaš...
Mada ja se svađam... Priznajem. Nisam ja najbolji na svetu... Ja sam glup ali oni su i gori od mene.

@ Tini kong
Blok si na drugom nalogu... Na ovom vas nadgledam.
Ne znam zašto ali mi baš ličiš na onaj tvoj avatar... Nekako to je božanstvena lepota. :hahaha:
Neverovatno me nerviraš to moram da priznam. Ali valjda zato postoje budale...

Uredu,poshto smo Tiny,Gladi,Marsha,Lucky,Anime-Princess,Mara,Spammer i ja retardirani ****** a vas trojica(ili koliko vas je) niste,vi budite pametni,nestanite,i pustite nas retarde da se retardiramo i pederishemo,a vi pricajte sa normalnim ljudima u drugoj kafani.

Svaki post koji u ovoj kafani posalju 333,DVD (ukljucujuci njegove druge accove) i Onoki ce od ovog trenutka biti tretirani kao retardizam.

ma--____- "Trula jabuka" najbolje opisuje ovu kafanu u poslenjih...Mesec dana?? :huh: ako ne i više

Ejmin. Jos jedna koja mi se svidja. :mrgreen:

@Tiny Kong
Hvala na pohvali...)

Nema na cemu. :mrgreen:

Naravno da je moja kao i "ovde smoky mnogo sere".
Istina se ne sme kriti.

:lol:
Cek, cek, sad ces da dobijes nesto tipa ultra-mega-giga-itd chidori/rasengan u sedeci deo. :mrgreen:

@Kako god mu je koje ime
Naravno da te nerviram.
Ako ti znaci, ti mene ne nerviras, osim kad govoris ljudima da cute.

Ae sad, ovo mi je dosadno, cao.

Sparta objavljuje Atini rat..Atina bezi u svoj grad...Atina salje shinigaMIJA DA POBIJE SPARTANCE..
Shinigami je poginuo..Cela Atina place....
Spartanci salju 333-a sa Annom,Tiny(Ipak sam zavodnik..Sta cu..)
333 Kolje sve zivo...Zaklao smoky-ja,spamer crko odavno, idemo dalje...

Sparta vodi 1:0

o cemu ti pricas? ti nisi spartanac ti si srbin

Sparta objavljuje Atini rat..Atina bezi u svoj grad...Atina salje shinigaMIJA DA POBIJE SPARTANCE..
Shinigami je poginuo..Cela Atina place....
Spartanci salju 333-a sa Annom,Tiny(Ipak sam zavodnik..Sta cu..)
333 Kolje sve zivo...Zaklao smoky-ja,spamer crko odavno, idemo dalje...

Sparta vodi 1:0

i onda dodje natasa i izvadi ti rebra i kicmu iii....sta je jos rekla? xD da,da...vilicu...i bubrege.....i pluca.....i srce......(:P)...i tako zavodnik umre pa mu sisate plavuse placu na grobu.......Atina pobedila

vidi ko se javlja :lol:

Desi :heart: ?
Marš u pi*ku materinu pederč**o jedna.

@ Smoky
Ako si rekao da si retardiran ko si onda' ti da naređuješ nama da ako još postujemo da će naši postovi biti kao retardizam? :rotf:

Onoki je pametan i iskusniji od vas i on ima sva prava da vam kaže šta god želi. Sa 333 em sam u svađi tako da ja njega ne gledam da je nešto bolji od vas. Ali opet izgleda pametnije od vas....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back