Tu sam ja, ali radim domaci 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tu sam ja, ali radim domaci![]()
Aaah.... Ja bi trebalo istoriju da učim -____- ali ne da mi se..

Shut up.
Aaah.... Ja bi trebalo istoriju da učim -____- ali ne da mi se..

Da te pitam nesto. Da li si ti normalan? Da ti govoris nekome da cuti. Ti? Bezobrazno razmazeno deriste koje misli da je popilo svu pamet sveta? Ti, koji osudjujes celu jednu grupu ljudi na osnovu seksualnog opredeljenja? Ti, koji ne kapiras osnovne cinjenice, ne o psihologiji, nego o zivotu? Ti, koji imas shvatanja prosecnog (ili ispodprosecnog) neandertalca? Toliko o modernim generacijama. Idi probaj da spalis neku vesticu na lomaci ili tako nesto. Odvratno stvorenje.
Da te pitam nesto. Da li si ti normalan? Da ti govoris nekome da cuti. Ti? Bezobrazno razmazeno deriste koje misli da je popilo svu pamet sveta? Ti, koji osudjujes celu jednu grupu ljudi na osnovu seksualnog opredeljenja? Ti, koji ne kapiras osnovne cinjenice, ne o psihologiji, nego o zivotu? Ti, koji imas shvatanja prosecnog (ili ispodprosecnog) neandertalca? Toliko o modernim generacijama. Idi probaj da spalis neku vesticu na lomaci ili tako nesto. Odvratno stvorenje.

@Tiny Kong
E pretera ga....
Jadno dete..xD

Ooooooo pa gde si Billy the idiot?![]()

@Tiny Kong
E pretera ga....
Jadno dete..xD

Ou yea.....Da te pitam nesto. Da li si ti normalan? Da ti govoris nekome da cuti. Ti? Bezobrazno razmazeno deriste koje misli da je popilo svu pamet sveta? Ti, koji osudjujes celu jednu grupu ljudi na osnovu seksualnog opredeljenja? Ti, koji ne kapiras osnovne cinjenice, ne o psihologiji, nego o zivotu? Ti, koji imas shvatanja prosecnog (ili ispodprosecnog) neandertalca? Toliko o modernim generacijama. Idi probaj da spalis neku vesticu na lomaci ili tako nesto. Odvratno stvorenje.
Ja fiziku.![]()
....Ja imam neki referat iz fizike da radim Dx....Ili je iz hemije beše....
Wow, najbolje sto imas? Nisam iznenadjena.![]()
Ako misliš da razmišljam uopšte na ono što ti govoriš mora da si jela bunike. 
@Spirit
Popices ban covece..Smiri se........

Ou yea.....Rock on!!![]()
![]()
To me podseti....Ja imam neki referat iz fizike da radim Dx....Ili je iz hemije beše....
![]()

@Spirit
Dobro sam, vratila se kuci i tako... Ti?
Blagi Boze, naravno da ne, nikad ne bih stavila tebe i rec razmisljanje u istu recenicu. U tom slucaju bi rec odmah promenila znacenje.