Ice cool
Aktivan član
- Poruka
- 1.785
A ko ti misliš da je Gladijator?
Na koga sumnjaš?
Na koga sumnjaš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ko ti misliš da je Gladijator?
Na koga sumnjaš?

Na tebe... Secam se kad si je branio na onoj temi za neki test![]()
Jeste, ja sam je doveo... Nego.... Koji test?I koja tema. :dupliconfused:

Bezi brze bolje odavde.
Da li ovo 1111111 oznacava koliko keceva imas za sada?![]()

Bezi brze bolje odavde.
Da li ovo 1111111 oznacava koliko keceva imas za sada?![]()
Ne, to znaci....Nesto.. 
Ma ne znam neku temu sa testovima pa su je pljuvali kako su testovi glupi pa si je ti branio...![]()

Pih ja se toga sercam a ti ne... Mola Boga da Angel ovo ne vidi inace ce biti prozivka![]()
Ja sam joj se izvinio a ona ako još želi da se svađa ja neću... Neka me psuje, praviću se da nisam video.

I am Ice cool. 
notorna laž, ali cujem da je drustvo extra..![]()
![]()

A ona je kao opasna?![]()

Tini Kong, Gosaii, Marša izvinite zbog mojih psovki i uvreda. Ja znam da nisam pe*er i na tome će i ostati... Nemam razlog da se dokazujem nekome na forumu... Ali opet izvinite...

Nema problema, sa moje strane.
Btw, ja nikad nisam rekla da si gej, znas. Samo sam ti pokazala kako ta tvoja mrznja moze da se tumaci. I kako se tumaci u vecini slucajeva. A to sto si ti odmah krenuo da se branis...
I kad sam te napala, nisam te napala zbog toga, nego zato sto si ucutkivao ljude.
@Mara
Jao... Da li da se osecam uvredjeno ili polaskano ovim komentarom u vezi msn-a?
@NovoDete
Dobrodosla.
Mislim da nisam opasna, ali imaces priliku da sama procenis...

Idete mi na ***** sa Elfen Lied, pesma je super, prvi put sam je cuo jako davno sigurno pre jedno 5 god i vise.
Pa sad...
Ovo nisam stavio kao nista lose nego da te potsetim na nesto.!.![]()

Pa sad...
Ovo nisam stavio kao nista lose nego da te potsetim na nesto.!.![]()

па наравно да треба да се осећа поласкано...мислим за то смо те баш...хмм...нмг да нађем одговарајући израз..не златко није заебале..нешто више ..![]()
Pfff. I nije ti neki argument, znas.![]()