Кафана „Рјукова јабука“ №2

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@DJM
Logika i biologija su jedina dva casa na kojima ne spavam.
Kako mozes da kazes tako nesto. :ljutko:

Не кажем да спаваш... Него не пратиш довољно. :)
Но, стварно је то много опширна тема да би сада дискутовали о томе. Можда неки други пут. Иначе, јесте занимљива тема. ;)

Обриса поруку Тајни, али сам већ видела, ништа, мој одговор је - да питаш оне будисте из храма, пошто је то њихов пример :mrgreen:

DJM да, одлично!
размиљшам да потражим у новинама оглас и купим, макар ону фалш сегу од 8 бита са пар игара :)

i da slika se ne vidi XD

Ма како се бре не види.
Ево је опет.
Законик море!

dushanovzakonik.jpg

Обриса поруку Тајни, али сам већ видела, ништа, мој одговор је - да питаш оне будисте из храма, пошто је то њихов пример :mrgreen:

DJM да, одлично!
размиљшам да потражим у новинама оглас и купим, макар ону фалш сегу од 8 бита са пар игара :)

Prebacih se slucajno sa logike na psihologiju.
xD Inace, odgovorila sam... Ponovo. xD

DJM да, одлично!

Skupljaj ti money za xbox il playstation3....;)

DJM да, одлично!

Сега је 16 бита. Нинтендо је 8 бита. :)
Мада, оне наше „Сеге“ су заправо биле Нинтендо. Хаххаха :)

Сега је 16 бита. Нинтендо је 8 бита. :)
Мада, оне наше „Сеге“ су заправо биле Нинтендо. Хаххаха :)

Хехехе ДЈМ!
Хехехе
Фалш је од 8 бита, који је узгред имао да се купи по Србији (последњи који сам ја купила, јер су претходници страдали, био је на вашару у Петровцу на Млави, мислим да је био тада око 100 дин.)

Стварно.. има да потражим по новинама :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back