AlanViBritannia
Domaćin
- Poruka
- 4.783
Cool, ja volim Alice Nine, Naitomea, Girugamesh..................
Postavio sam novu temu, pogledajte......... "Pogodi Anime"
Postavio sam novu temu, pogledajte......... "Pogodi Anime"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a cekaj,jel ta OVA skup svih 13 epizoda u 4 vece ili nesto novo???

e ovaj...imam pitanje.....jel mozhe neko ukratko da mi kazhe o chemu se radi u elfen ied...mislim,vidim da dosta njih voli anime....a ja upalila prvu epizodu i u roku od pola minuta Lucy pokla njih gomilu O_o....pa sad jel ceo anime takav ili ima neku prichu i shta....:S I da,da skidam Claymore? (ja sam gledala Bleach,dok nisu pocheli s fillerima da smaraju a Death Note sam odgledala i mislim da cju o5 ispochetka da gledam xD)
e ovaj...imam pitanje.....jel mozhe neko ukratko da mi kazhe o chemu se radi u elfen ied...mislim,vidim da dosta njih voli anime....a ja upalila prvu epizodu i u roku od pola minuta Lucy pokla njih gomilu O_o....pa sad jel ceo anime takav ili ima neku prichu i shta....:S I da,da skidam Claymore? (ja sam gledala Bleach,dok nisu pocheli s fillerima da smaraju a Death Note sam odgledala i mislim da cju o5 ispochetka da gledam xD)

evo,50 i neshto % mi se skinulo,trebalo bi danas kad se vratim iz shkole da bude gotovoClaymore sam zavrsio pre par dana....Super anime , obavezno da skidas ....![]()
jedva chekam....