Eva Braun
Stara legenda
- Poruka
- 77.141
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neću nigde...ja sam rešijo da uđem u kafanu...samo sam izašo da se izvetri malo...neko prdnuo, a mr no mi kao neki koktel ovo ono...
...cekamo![]()

Mr No, samo mu ime kaže, taj je popio sedamnaest čudnih čajeva od jutroske...

zaječarac bate...ovo sunce moš da bude zajebano za rakiju...
uh, ma to sonja, a ja mislio mixer pregoreo.neću nigde...ja sam rešijo da uđem u kafanu...samo sam izašo da se izvetri malo...neko prdnuo, a mr no mi kao neki koktel ovo ono...

miš da ga je on odpustijo...?![]()

![]()
uh, ma to sonja, a ja mislio mixer pregoreo.![]()

Jesam li shta propustila![]()

Mi se spremamo za po jedno crveno zidarsko, dok te čekamo...![]()

miš da ga je on odpustijo...?![]()
tico... ako si mi samo uvalila nesto fals... dobices vruco pivo.Neće to od čajeva..a, ne...![]()
![]()
Možda je poručkao nešto lošo..![]()
![]()

eo, bas kao sto trazis.Aham...a jel ima neshto za mene al bez alkohola molicu![]()

Jesam li shta propustila![]()

ovaj... pa to je to.. pivo... otkad je to alkoholno pice?Mr No ja trazila neshto bez alkohola![]()
čao mačko...tražijo sam ti još jednu sličku da naparim oči, ti me odjeba...
...ludica brate izgleda ko avijon, take ženske ne viđeh...pa ko reko da je vim opet, al ona neda...pa apelujte da mi da...![]()
Ako mu ne bacis jos jednu sliku, i pivo ti uzimam!Mr No ja trazila neshto bez alkohola![]()

...ludica brate izgleda ko avijon, take ženske ne viđeh...pa ko reko da je vim opet, al ona neda...pa apelujte da mi da...![]()
kao shto rekoh dobicesh kanap da se obesish

ovaj... pa to je to.. pivo... otkad je to alkoholno pice?

![]()
Nema bre slike i tackaaaaaaaaa![]()

Ako mu ne bacis jos jednu sliku, i pivo ti uzimam!![]()

aj bre daj što si sisa...![]()

Kad ti meni budesh dao jednu normalnu dobicesh mozda...moracu da razmislim![]()

Ovo ti skoro da nema alkohola...Aham...a jel ima neshto za mene al bez alkohola molicu![]()

..pivo je pivo...tico... ako si mi samo uvalila nesto fals... dobices vruco pivo.![]()

ovaj... pa to je to.. pivo... otkad je to alkoholno pice?

fala brate, da bude kao sto kazes.fala brate Note za pivo živizdrav da si i da ti je još dugo prav ko bajonet...

coca colu? to bre nije bas zdravo!![]()
Nema bre slike i tackaaaaaaaaa
Aham...ma nemam ti ja pojma shta je kod vas sa alkoholom a shta bez....konzumiram samo coca colu i vodu naravno![]()
jao... gde tebi zivot prolazi?uzmi ga slobodno i ovako ga ne pijem![]()