Kafana "Rajski procvat"

• Začetnik teme Začetnik teme minon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gm0701-1.gif

Ma daj bre ne pricaj gluposti,zashto nebi trebao ovde da budesh....opusti se i uzivaj :)

Ne obracaj paznju na ljude koje jednostavno ne mozesh da podnesesh...a i ovo je tvoja kafana pa mozesh kako hocesh ;)

...da, moja kafana... i malo me sramota zbog toga... bio bih zahvalan " bivšim prijateljima" kada bi je zatvorili...
...možda bi to ugasilo potrebu da budem ovde... :(

hmm... oduvek sam se pitala dokle mogu da idu neki ljudi u svojim greskama, ali nazalost sam postala svesna cinjenice da na to pitanje nikada necu dobiti odgovor. sam ovaj forum, koncipiran je tako da se ljudi na njemu zabave, mozda nesto nauce, mozda nekoga upoznaju, ali ono cemu ovaj forum u biti treba da bude jeste mesto za opustanje, a ne za beskrajne ratove.
oni kojima ovo pisem, prepoznace se sami.
nebih htela da filozofiram, da vam pricam uvijeno i umotano ovo ili ono, pa cu biti kratka i jasna.
ako se ne trpite, neka ide svako na neki tamo pdf. ili koristite ignore opciju. ili sta znam... niko vas odavde ne tera, ni tebe ni tebe. meni, a verujem ni vlasniku, ni administraciji, ama bas nikome nije palo na pamet da jedno podrzimo a drugo proteramo.
svoje probleme iz rl ostavite u rl, mi sa time nemamo nista. ono sto ste sami drugima o sebi otkrili ili pokrili, vasa je odgovornost. ono sto zelim jos da dodam je da je strogo zabranjeno sve to iznositi ovde.
ipak, svi ste osetili i drugu stranu medalje, dok su neki pisali o necijem rl bilo im je zabavno, a kad se neko dotakao njegovog rl onda je to bio skandal nemerljivih rzmera. ej bre, alo, pustite to. ne mesajte se u tudje zivote, ne birnite tudje brige.
od sada, u dva smera. sve ostalo ce biti kaznjivo. pa da idemo svi tamo gde se ne ide
:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back