Kafana "Rajski procvat"

• Začetnik teme Začetnik teme minon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja te juce pitam kako si shta ima kod tebe a ti zbrisao....ubi tebe taj fb koliko ja vidim :lol:

...ma kakav fb... ubijam neke svemirske pahulje... i svemirske krofne... :lol:

424691_307302115983675_100001116680064_835497_1830375724_n.jpg

jeli...a el imate vi gore beli luk...? :think:
misim...el si razmišljala o tome...?

i da...oko tog brate...ja to svima, nemoj da si prznica i odma tu meni nešto ovo ono...:rtfm: :cmok:

edit...ljepoto, jedini je problem što ima toko pjesama da prosto neznam koja je najlepša da je izaberem za tebe...razumeš...oću da nađem nešto najbolje, al stvarno iam muku koja to da bude...al aj ću skarabudžim nešto sutra izjutra...samo za tebe...:heart: :cmok:

Poslednja izmena:
:lol: jok mi ne znamo shta je to :mrgreen: naravno da imamo al nije to bash neshto shto praktikujem da jedem....

Pa smeshan si mi brate pa brate aman kakav si ti meni brat tj.kakav sam ja tebi brat :P

:lol: ajd skarabudzi da vidim i to cudo only for me :zaljubljena: :lol:

Uh veceras necu moci da zaspim imam svo vreme da razmishljam o pesmi :lol: ;)

:lol: jok mi ne znamo shta je to :mrgreen: naravno da imamo al nije to bash neshto shto praktikujem da jedem....

Pa smeshan si mi brate pa brate aman kakav si ti meni brat tj.kakav sam ja tebi brat :P

:lol: ajd skarabudzi da vidim i to cudo only for me :zaljubljena: :lol:

Uh veceras necu moci da zaspim imam svo vreme da razmishljam o pesmi :lol: ;)
jel... gospođa će da se osjeća, pa nebi da jede...bokte...pa ti si neka hard core gospođa...:heart:
pa znam da sam smešan, al tako se kaže...to mu dođe ko ono uzgred...
...e pa slobodno spavaj, misim taman posla da ne spavaš zbog toga...misim ne želim da ti izađu podočnjaci od nespavanja...:sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back