Kafana "Rajski procvat"

• Začetnik teme Začetnik teme minon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ove su leskovačke, na niški način.
Mljac. z:)

E gle...z:shock:

kuvar-go-golcat-spremao-rucak-2011-01-29.jpg

Ovaj pravi dobre pljeske...z;)

Nadam se da ima obe ruke :whistling: inace nebih bash da jedem te pljeskavice :lol:

:lol: ma vazi dogovoreno ;) nishta se ti ne brini ako treba nabacicu ti ja neshto da ne morash dugo da trazish ako vec nemash z:mrgreen: ;)

Pa sad neka imam i ja u glavi a vala neka ima i on...budale mi ne trebaju mada se one cesto kace za mene,dodjem im kao neki magnet koji ih privlaci :lol:

:lol: ma vazi dogovoreno ;) nishta se ti ne brini ako treba nabacicu ti ja neshto da ne morash dugo da trazish ako vec nemash z:mrgreen: ;)

Pa sad neka imam i ja u glavi a vala neka ima i on...budale mi ne trebaju mada se one cesto kace za mene,dodjem im kao neki magnet koji ih privlaci :lol:

Trenutno imam jednu lujku pored mene, a za izlazak ne brini....z:mrgreen:
Evo, donela mi kafu, i nije potpuno lujka z:mrgreen:..

:zroll:

:lol: tako znaci vredjash svoje koleginicez:mrgreen: ja ti nebih ni donela kafu z:mrgreen:

Hocesh reci sve su guske na okupu :lol:

Nisu mi koleginice po struci, sve su nižekvalifikovane, ali da su bar ljudi to, a, ono, sve same guske...., ma nema veze, ovde je drugi mentalitet, čak malo severnije je drugačije, Vojvodina je za ovaj moj kraj zapad.
Strašno, evo Dee može da ti kažez;), iz mog je kraja....
A što mi donela kafu ?
Pojma nemam, valjda se ulizuje...kao po šablonu. :zroll::zroll::zroll:

Nisu mi koleginice po struci, sve su nižekvalifikovane, ali da su bar ljudi to, a, ono, sve same guske...., ma nema veze, ovde je drugi mentalitet, čak malo severnije je drugačije, Vojvodina je za ovaj moj kraj zapad.
Strašno, evo Dee može da ti kažez;), iz mog je kraja....
A što mi donela kafu ?
Pojma nemam, valjda se ulizuje...kao po šablonu. :zroll::zroll::zroll:

Pa koliko sam primetila to je tu sasvim normalno....ovde na svu srecu toga nema.

...loodice,imas tu nekog nezenju,razvedenog,udovca s dobrom peMzijom? :flert:

Nema penzije u tim godinama,moracesh da sacekash dok neko ne napuni 67 godine :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back