Zoki D.N.M.
Domaćin
- Poruka
- 4.989
...dobro je.
Odoh da radim nesto korisno,vidimo se kasnije.
Treba li ti pomoć u kuhinji?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...dobro je.
Odoh da radim nesto korisno,vidimo se kasnije.

šta vam je bre svima, baš je lepo napolju...
jeste da dušu ispustim dok stignem do posla i posle do kuće... ali ipak volim sneg...![]()

nešto sam romantično raspoložena ovih dana, pa mi valjda zato sve tako lepo... 
moja žena bre mene i voli zato što nisam normalna...
kod mene je padao samo sneg i sad više ništa ne pada... i tako je sve lepo i belo...nešto sam romantično raspoložena ovih dana, pa mi valjda zato sve tako lepo...
![]()

ma jok, samo nasla flajku.da se nisi ti nam kojim slučajem zaljubiška?????![]()

da se nisi ti nam kojim slučajem zaljubiška?????![]()

ma jok, samo nasla flajku.![]()

i ne radimo to, samo se pocastimo...ja mislijo vi se ovde uopće ne pichkarate...:/
pa da, samo se počastimo ponekad... neko iskoristi zayebanciju da od tebe napravi alkoholičara u očima drugih forumaša... a neko ti samo podmetne goozicu da ga poljubiš...
i odete posle svako na svoju stranu... kao da nikada i niste poznavali jedno drugog dovoljno da znate gde je granica...
brate nebi ja da se mešam u to vaše, misim ne tiče me se i ne zanima me...nisam ni pročito tvoj post do kraja, al kad sam vido ovo što sam boldovo, prekino sam čitanje i moro sam da reagujem...
...misim el tebi baš stalo ko će o tebi šta da misli odavde...?
nije mi to bitno, pogrešno sam se izrazila... jednostavno ne volim da neko pravi budalu od mene... ne zbog drugih, nego zbog sebe...
i nije niko imun na to... zaboravljaš da sam bila mod i da sam imala uvid u svaku prijavu? nema tog forumaša koji dozvoljava da ga neko drugi vređa...
s tim da smo No i ja drugari... bar mislim da smo bili... pa ne smatram to pravom uvredom, koliko provokacijom...
i ne vidim da ima opravdanje za takvu provokaciju... jedno je ako ja dođem ovde i tražim pelin... a drugo je kada mi neko to stalno gura pod nos i izjavljuje kako sam srećna kad se dokopam flaše... ja u rl-u pelin nisam ni liznula poslednje 3-4 godine, a ovde od toga pravim zayebanciju... i to samo onda kada ja to želim, a ne kad se drugima digne racq da me podyebavaju...
Ja te razumem zeno,za mene misle da sam pivokolicar,a ja popijem casu piva za mesec dana.
Ma....zabole me sta ce ko da misli.