Mirođija
Veoma poznat
- Poruka
- 11.565
Laku noć 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma odoh ja .....![]()
Laku noć![]()
Eto...bila malo vesela,a sad sam nesretna pa dosla opet,sta cu.....О, није ваљда малецка??
Де си ти данима, ја помислила да си отишла на море, а не смем да зуцнем да јаоооооооооооо..иде се и мени,,,![]()

Eto...bila malo vesela,a sad sam nesretna pa dosla opet,sta cu.....![]()

......тако ти је то, као и са овим малим смајлићима, тренутно сам у смајли фази...![]()
...немој се секираш, биће добро, ти си добра особа....
![]()
ma,da...
А сад ми није јасно......

Nego...nisam ja jos otisla na godisnji,tek za dve nedelje.Pa nebih valjda otisla bez pozdrava,nisam ja takva...![]()
Nego...nisam ja jos otisla na godisnji,tek za dve nedelje.Pa nebih valjda otisla bez pozdrava,nisam ja takva...![]()

Е, нећете ми веровати да сам јучерашње по подне провела у кафићу где су милели мрави по шанку, ..., борили се против истих, најезда нека...
Добро вече, Beatle, Талентићу,новопридошла Мирођијо, Ева, Соња, има ли још кога, ??
Добро је да има мрава, има и људи...![]()

i tebe spopali mravi..
ne spominji Evici...ima da nas ukoka obe...![]()

јел` и тебе..каква случајност...
..где си луњала?![]()

Ja ne znam, nisam je videla u poslednjih 300 strana, a odaziva se na "beatle"..Ziva misterijaЕ, а ко је она Мирођија??...![]()

Ima jos dana, a i bez pozdrava ne odlazim nikad...a ja mislila da će danas das ižljubimo za sretan put,kad ono cvrc...![]()

Ja ne znam, nisam je videla u poslednjih 300 strana, a odaziva se na "beatle"..Ziva misterija
Ima jos dana, a i bez pozdrava ne odlazim nikad...
Jesi pokupila lisce?Opasna ona Ferhunde, m?Sve novce ima da im pokupi i pobegne..
nisu mene...spopali su Evu pa nastradalo pivo...
bila sa beatle danas..![]()
..а ти..имаш ли још оне пловке-патке или гуске?......

не могу да верујем...Добар музички избор...Ja ne znam, nisam je videla u poslednjih 300 strana, a odaziva se na "beatle"..Ziva misterija![]()

..još uvek mi patke plove dvorištem...al su se osevapile kad je pala ova kiša...sve se nako smešno gegaju i kvaču...smešne ko crtani.....

ima i jaja....

Ja sam kao mala, kad odem na raspust kod babe i dede, uvek birala jedno pace kojem sam kradom davala hleba-masti-i secera,pa je uvek trcalo za mnom kao ludo.
Ostali svi beze od mene,samo ono trci ka meni![]()
patkohranilac....
Ja sam kao mala, kad odem na raspust kod babe i dede, uvek birala jedno pace kojem sam kradom davala hleba-masti-i secera,pa je uvek trcalo za mnom kao ludo.
Ostali svi beze od mene,samo ono trci ka meni![]()