Kafana "Rajski procvat"

• Začetnik teme Začetnik teme minon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i isto tako, greskom, smazana :aha: :lol:

ама то није грешком.....
mange-chocolats-st-valentin-8530.gif

pa vim otamo dolazilo neko sevanje i pucanje...ovdek zapucalo malko, kapnulo par kapke, al od kišu ni go ****** nema...a i bolje...nevolim kišu, jer mora gasim konpijuter...jer prošle god mi u grmljavinu crkla ploča pa je nisam našo ovde, nego sam moro po bege da tražim i jedva sam je našo jer se takva odavno ne pravi, pa sam je platijo 80 evra, pa plus napajanje mi tad otišlo...i bijo sam bez konpa ima jedno 10 dana i teo sam da crknem bez istog jer mi ušo u krv i bez njega nemogu...i tako...

pa vim otamo dolazilo neko sevanje i pucanje...ovdek zapucalo malko, kapnulo par kapke, al od kišu ni go ****** nema...a i bolje...nevolim kišu, jer mora gasim konpijuter...jer prošle god mi u grmljavinu crkla ploča pa je nisam našo ovde, nego sam moro po bege da tražim i jedva sam je našo jer se takva odavno ne pravi, pa sam je platijo 80 evra, pa plus napajanje mi tad otišlo...i bijo sam bez konpa ima jedno 10 dana i teo sam da crknem bez istog jer mi ušo u krv i bez njega nemogu...i tako...

У, бре Дилајт, ал`се записа ти...:lol:, нема много кише ни овде, капнуло , као што кажеш, душу ће испустимо на ову жегу..:worth:
Него како иде, мислим, остало, .... , нуди ми неки човек половни лап-топ за 150 евра, отрилике, стари неки модел, изгледа нормално, има довољно меморије, не знам шта да радим, и то на 3 рате....
а човек нормалан, не верујем да би ми утрапио неко срање....
мада, сумњичава сам , као и увек, каже, ови нови, око 30000 дин.-12месеци гаранције, а таман толико трају, после цркну, и крај...:sad2:
Као неки пластичњаци, он каже картонски, а за нови нормалан као око 50000 дин, наравно, и то одма кеш...
Нисам се распитивала нигде о ценама, `ал те удави ја, ако уопште прочиташ ово моје писаније...:lol:

pošto si ti pisala, pročito sam...inače ne čitam tolki tekstovi...

Оћу да се откачим од овог старог, стално се квари, он је зрео за рециклажу, а нервирају ме и каблови, са лап-топом је све малко другачије, од силних каблова, прашину и не бришем, ето.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back