gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
Ih, nemoj da se praviš baš naivna. Hoćeš da postavim avatar tog prolaznika ispod pomenute terase?![]()
a hoćeš ti da ja tebe vežem u kuhinji, pa da ne možeš da ideš po kafanama da nerviraš i goste i modove?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ih, nemoj da se praviš baš naivna. Hoćeš da postavim avatar tog prolaznika ispod pomenute terase?![]()

a hoćeš ti da ja tebe vežem u kuhinji, pa da ne možeš da ideš po kafanama da nerviraš i goste i modove?![]()
Hajdemo u kuhinju. Neću više da budem nevaljao. 
a hoćeš ti da ja tebe vežem u kuhinji, pa da ne možeš da ideš po kafanama da nerviraš i goste i modove?![]()

Hajdemo u kuhinju. Neću više da budem nevaljao.
![]()

Dolazi bre tamo. ja te čekam već dvadeset minuta i skoro sam gotov.......sa kuvanjem.ja to od tebe nisam tražila, samo sam rekla da bih volela da te vidim u kuhinji...![]()

Dolazi bre tamo. ja te čekam već dvadeset minuta i skoro sam gotov.......sa kuvanjem.![]()

Eva...jel ostalo sta od one pizze

Ma nisi bre. Imaš zatvorena vrata. Piše lepo off.pa i ja sam tamo... da nisi ti otišao u neku drugu kuhinju?![]()

Daj mi link da idem neke nešto da pitam...ja.....zamalo da mi siluju ludicu na ljisu...:/

...kako bre nema...Eva...jel ostalo sta od one pizze
![]()

pa kad si me iznervirala...:/
...e do kurrca......kako bre nema...
...ma i ono su bili ostaci,napisala sam ti![]()
aham.....pa mogla si da napravish jednu i za nasaham.....pa mogla si da napravish jednu i za nas
![]()