Dragisha
Legenda
- Poruka
- 50.759
ljubim pticu, evu i Sabrinu, desi minjone, deste ostali...
...el mi vido neko ludicu...![]()
reci mi lebati,kako da skončam ovu glavobolju...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljubim pticu, evu i Sabrinu, desi minjone, deste ostali...
...el mi vido neko ludicu...![]()

..si danas nešto
,
Looodica otišla da šiša nekog dedu.![]()
Aj opet zajedno.
Aj opet zajedno.![]()

Potrebna mi je kafa da bih se razbudio. Pao sam po podne u komu.znala sam ja da ćeš ti doći, pa sam zato i došla ovde i čekala te da zajedno popijemo kaficu...![]()

Potrebna mi je kafa da bih se razbudio. Pao sam po podne u komu.![]()
Hoćemo li u kuhinju?
ovde mi već više ne odgovara atmosfera...
...Evo ti jednoidemo...ovde mi već više ne odgovara atmosfera...
da povrati raspoloženje.

ti to meni nešto?![]()

Vraio sam se iz TESCA i nisam mogao ovde da udjem.
još samo fale jagode... sa šlagom...![]()
Tek sad. Kupio sam i jagode ali šlag nisam. I rekao Neri kad mogu tebi da ovde donosim jagode nema smisla da i njoj ne dam. Samo Nera odavno već ne pravi šlag. 
Vraio sam se iz TESCA i nisam mogao ovde da udjem.Tek sad. Kupio sam i jagode ali šlag nisam. I rekao Neri kad mogu tebi da ovde donosim jagode nema smisla da i njoj ne dam. Samo Nera odavno već ne pravi šlag.
![]()

Ako ćeš da praviš za obe kupicu ja tebi još toliko. Ma šta još toliko. Kupovaću ti svaki dan i ujutru i uveče.napraviću ja za obe...![]()
ali mora onda ona da mi da deo svojih jagoda...![]()
![]()

za jagode nema šta neću... 
Ma sad mi reče Nera neće taj šlag. Kaže, dosta joj ga je bilo za života, da mi njoj lepo kupimo kiwi a šlag da sami pravimo, kaže neće se ljutiti.za jagode nema šta neću...
![]()

Dobro jutroreci mi lebati,kako da skončam ovu glavobolju...![]()

, do sada te već prestala, cenim
, ali uzmi neki lek, šta ćeš, ja na nekim diklofenacima danima, mora da sam meteoropata 
...i napusti ga baba...zamisli iznerviram ja tako ludicu i ona iskasapi nekog starca tamo...misim kosu mu iskasapi, uništi mu friz...

predohitrila si me danas