Kafana "Rajski procvat"

• Začetnik teme Začetnik teme minon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja kad tako budem po tim opštenarodnim manifestacijama meni posle bubnji glava ceo dan i najviše mi prija tišina...
...i nikad nisam shvatio što sve mora da bude odvrnuto do daske da se mora derem ovome pored mene da bi me čuo...:/

...a posebno me inpresijonira ona sveopšta uštogljenost...znaš ono kad se okupljaju gopsti, na samom početku jelda...pa svi fini, namirisani, doterani, svako svakog gleda pod oko, tračari, ko je odakle, ko je s kim u šemi, ko koga jebbe, ko se čime bavi i ostalo...i tako viljušku držimo levom, a nož desnom sve dok ne prođu tri četri rakijice, dok zadimljenost ne dostigne određeni nivo i onda krene znojenje, bahaćenje, rusvaj i pokazivanje u pravom svetlu...
...što reče neki muzikant parada pijanstva i kiča...

ja kad tako budem po tim opštenarodnim manifestacijama meni posle bubnji glava ceo dan i najviše mi prija tišina...
...i nikad nisam shvatio što sve mora da bude odvrnuto do daske da se mora derem ovome pored mene da bi me čuo...:/

e pa vako...nije bilo potrebe da se dernjamo jedni drugima na uvo jerbo su nam svirali tamburaši bez ozvučenje ,jelda...
i sve se moglo,i da se jede na miru i da se pije,da se igra ,da se peva....
a mica zna,jbga najgrlatija sam u kolektivu,al sve u svrhu opštenarodnog veselja...i uživancije...i baš mi je bilo extra giga mega...
skoro se nisam tako dobro provela....
breeeee,igrali smo i pevali od 8 uveče do 4 ujutro...el shvatate koji je to zanos bio...
i danas sam naravno promukla...i pomalo mamurna...ali neizmerno sretna...:heart:

e pa vako...nije bilo potrebe da se dernjamo jedni drugima na uvo jerbo su nam svirali tamburaši bez ozvučenje ,jelda...
i sve se moglo,i da se jede na miru i da se pije,da se igra ,da se peva....
a mica zna,jbga najgrlatija sam u kolektivu,al sve u svrhu opštenarodnog veselja...i uživancije...i baš mi je bilo extra giga mega...
skoro se nisam tako dobro provela....
breeeee,igrali smo i pevali od 8 uveče do 4 ujutro...el shvatate koji je to zanos bio...
i danas sam naravno promukla...i pomalo mamurna...ali neizmerno sretna...:heart:
nisam ja mislijo na te vaše svadbe, nisam ni mislijo da si ti bila na nečemu takvome...misim neznam ni kako izgledaju vojvođanska opštenarodnea veselja...vido sam jednom kako izgleda jedna vlaška, al ne pantim kako je bilo, čini mi se isti ****** ko ove naše...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back