Kafana "Rajski procvat"

• Začetnik teme Začetnik teme minon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Само фудбал, и то навијам :mrgreen: да су другари мог мужа престали да долазе код нас на утакмице...:sad2:
Бем ти нашу репрезентацију, сем селектора :mrgreen:

Volim i ja fudbal:lol:al ovi su sad svi balvani(cast izuzecima) sa sve selektorom:mrgreen:
E kad se samo setim kakav smo fudbal igrali,zvali nas "evropski brazilci",cuveni Pele je svoju oprostajnu utakmicu igrao s nasom reprezentacijom:super:

Volim i ja fudbal:lol:al ovi su sad svi balvani(cast izuzecima) sa sve selektorom:mrgreen:
E kad se samo setim kakav smo fudbal igrali,zvali nas "evropski brazilci",cuveni Pele je svoju oprostajnu utakmicu igrao s nasom reprezentacijom:super:

Селектор је најгори, и најстарији, па га изузех од псовки.:lol:
...а онај Видић ме је изнервирао за десетку, ионако ме нервира :sad2:

Селектор је најгори, и најстарији, па га изузех од псовки.:lol:
...а онај Видић ме је изнервирао за десетку, ионако ме нервира :sad2:

Vidic je dobar fudbaler al me cudi da je on pucao penal,a i kad igra za reprezentaciju kao da nije isti igrac,
Svaka cast Stankovicu na svemu dosad al vreme je da se povuce,
Ma u fudbalu nista ne valja,sve to treba razbucati:evil:
Juuu,al se raspricasmo o fudbalu:lol::rotf:

Vidic je dobar fudbaler al me cudi da je on pucao penal,a i kad igra za reprezentaciju kao da nije isti igrac,
Svaka cast Stankovicu na svemu dosad al vreme je da se povuce,
Ma u fudbalu nista ne valja,sve to treba razbucati:evil:
Juuu,al se raspricasmo o fudbalu:lol::rotf:
Ма, Видић ме нервира, немам појма што..:roll:
А Станковић је стар, то да, али онај кретен Мрђа, псовала сам га и сутрадан...:rotf:

Sunita jel si zvezdas,Evu ne pitam ona ne voli tu vrstu sporta:zcepanje:
Не гледам ове наше тимове, репрезентацију,чисто патриотски :mrgreen:, али мислим да више нећу, попила сам литар црног вина, од муке :mrgreen:, уз утакмицу, наравно.
А Ева побеже?..у маглуштину неку? :lol:

Ма, Видић ме нервира, немам појма што..:roll:
А Станковић је стар, то да, али онај кретен Мрђа, псовала сам га и сутрадан...:rotf:

Не гледам ове наше тимове, репрезентацију,чисто патриотски :mrgreen:, али мислим да више нећу, попила сам литар црног вина, од муке :mrgreen:, уз утакмицу, наравно.
А Ева побеже?..у маглуштину неку? :lol:

Ma ne gledam ni ja nasu ligu,al sam zvezdas,al kad igra bilo koji nas klub protiv inostranaca:lol:,navijam za nase:super:
Ma Eva pobegla cim videla kolko o sportu pisemo:lol:Dobar izgovor za maglu:lol:

Ma ne gledam ni ja nasu ligu,al sam zvezdas,al kad igra bilo koji nas klub protiv inostranaca:lol:,navijam za nase:super:
Ma Eva pobegla cim videla kolko o sportu pisemo:lol:Dobar izgovor za maglu:lol:

765vew3.gif
..вако нешто..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back