- Poruka
- 10.260
znači esbebe zakon za ovo, ****** mi mater...
...
иди , бре , ..само кукаш нешто....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znači esbebe zakon za ovo, ****** mi mater...
...
иди , бре , ..само кукаш нешто....![]()
није ваљда, код нас тек ових дана почели с том кабловском, каснимо једну деценију, близу сам ја, дели нас клисура....и још нешто претпостављам...al me jebbe to što ovde neam kabvlovsku teve, pa ne mogu ni da iam ezbebe...
Pa slab ti protok...ejj a mozda ti se komsija nakacio??? zezni ga,stavi sifru,i neka sifra bude njegovo ime
deeeeeee si CyHkaaaa cunce ti poljubim![]()
ако , ако , исквари се мала зачас.........сунце ти твоје
![]()
тебе зеза, између осталог компјутер, гарантовано, исто ко моја ова канта, пре месец дана замало да заврши у контејнеру, ....,to nije 100%...oko mene sve bogatuni...a ti znaš kako novopečeni bogataši drže do ekskluzive...ne bi oni to...:/
ma vindovs mi na samrti...nisam ga reinstaliro još od letos prošle godine...
jeli...a što se praviš blesava...pito sam te odakle si...?
..ako miš da mi špijuniraju pepe, moš preko repuntacije...a i ja ću ti odgovorim odakle sam preko repuntacije...eto jedino za to vrede te repuntacije...
...a uveren sam da mogu da čitaju pepe...dok Koto bila supermod, jednom me banovala jer sam se usudijo da javno ustvrdim kako pepe može da se špijunira...
evo i ovde malo muzikice ..
Dee..pa sta cemo s tobom sad kad ti je spor net,kako ces da slusas mjuzu? Nemoj samo da nas dve teras da ti pevamo![]()
бржи ти нет од мог, нисам видела кад исписа све то, ....
nije CyH brat,CyH je sestrapa brate...ja kucam, ne zajebavam se...![]()
pa brate...ja kucam, ne zajebavam se...![]()
nije CyH brat,CyH je sestra![]()
ако, ако, где си купио пакет? У Ниш код баба сере? Телекомов?![]()
nije CyH brat,CyH je sestra![]()