Kafana 'Rajski cvet'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro jutro

2312887906_4f66ea28d8.jpg

u stvari mrzi me...blutut modem kod sina u komp...:/

...mrzi me da prebacujem modem, pa da prebacujem slike, pa da uploadujem...ima tu pun ****** posla...

izašla mi ko neka živuljka...znaš ko ono što pećinski ljudi crtali po zidovima...ko čika gliša, al živuljka...

znači ovo što sam skuvo diže iz mrtvijeh...:sad2: ...znaš ono kad pineš pa se ustreseš kolko jaka...
Od 100 grama dve kafe,a? :lol:
i sad će Eva garanat da pije kafu s nekim forumaši(ca)ma...pa jebbemu mater što se nisam rodijo u enes il bege, nego ovde u pichci materini...:dash:
Sta ces..Al nije to tako strasno..zamisli kako je tek onima sto su se rodili u Svetom Petru u sumi! :lol:

Od 100 grama dve kafe,a? :lol:
odprilike...:lol:
Sta ces..Al nije to tako strasno..zamisli kako je tek onima sto su se rodili u Svetom Petru u sumi! :lol:
..ovo ti je brate nešto slično tom tvom svetom petru u šumi...s tim što je šuma na četrsto metara, pa neće da nas pogodi ako naiđe neki mega cunami....a i štiti nas sićevačka klisura...nju kad prođeš, to skroz drugi svet...i klima i sve...

odprilike...:lol:

..ovo ti je brate nešto slično tom tvom svetom petru u šumi...s tim što je šuma na četrsto metara, pa neće da nas pogodi ako naiđe neki mega cunami....a i štiti nas sićevačka klisura...nju kad prođeš, to skroz drugi svet...i klima i sve...
Postoji mesto,stvarno se tako zove :lol:
Priroda brate,sta se bunis..mi prirodu samo u daljini vidimo,a kad beton upekne nemas se gde sakriti..Cuti..dobro ti je :mazi:
:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back