DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
ma tu sam ja, al neznam šta da pišem pa ko računam pametniji sam kad ćutim...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro jutro
![]()
To je pivo? Ja nekako volem iz krigle![]()
a nemoj kad te mrzi.nemoj na siluu stvari mrzi me...blutut modem kod sina u komp...:/
...mrzi me da prebacujem modem, pa da prebacujem slike, pa da uploadujem...ima tu pun ****** posla...
izašla mi ko neka živuljka...znaš ko ono što pećinski ljudi crtali po zidovima...ko čika gliša, al živuljka...
a nemoj kad te mrzi.nemoj na silu
el ti ovako nesto iz kavurine izronilo?![]()
Od 100 grama dve kafe,a?znači ovo što sam skuvo diže iz mrtvijeh......znaš ono kad pineš pa se ustreseš kolko jaka...
Sta ces..Al nije to tako strasno..zamisli kako je tek onima sto su se rodili u Svetom Petru u sumi!i sad će Eva garanat da pije kafu s nekim forumaši(ca)ma...pa jebbemu mater što se nisam rodijo u enes il bege, nego ovde u pichci materini...![]()
odprilike...Od 100 grama dve kafe,a?![]()
..ovo ti je brate nešto slično tom tvom svetom petru u šumi...s tim što je šuma na četrsto metara, pa neće da nas pogodi ako naiđe neki mega cunami....a i štiti nas sićevačka klisura...nju kad prođeš, to skroz drugi svet...i klima i sve...Sta ces..Al nije to tako strasno..zamisli kako je tek onima sto su se rodili u Svetom Petru u sumi!![]()
i sad će Eva garanat da pije kafu s nekim forumaši(ca)ma...pa jebbemu mater što se nisam rodijo u enes il bege, nego ovde u pichci materini...![]()
Postoji mesto,stvarno se tako zoveodprilike...
..ovo ti je brate nešto slično tom tvom svetom petru u šumi...s tim što je šuma na četrsto metara, pa neće da nas pogodi ako naiđe neki mega cunami....a i štiti nas sićevačka klisura...nju kad prođeš, to skroz drugi svet...i klima i sve...
Postoji mesto,stvarno se tako zove
Priroda brate,sta se bunis..mi prirodu samo u daljini vidimo,a kad beton upekne nemas se gde sakriti..Cuti..dobro ti je
![]()
Postoji mesto,stvarno se tako zove
Priroda brate,sta se bunis..mi prirodu samo u daljini vidimo,a kad beton upekne nemas se gde sakriti..Cuti..dobro ti je
![]()