Kovač
Buduća legenda
- Poruka
- 30.786
Injaoo lepi cvetići
По цвет за сваког цветића!....................

Evo,pa imam ja travice da nahranim ovčicu,piše u onoj pesmi u blogu...ja sam ovaj korov
@Kovac,pa i ovcice su nomadi...lutaju za travom.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Injaoo lepi cvetići
По цвет за сваког цветића!....................

Evo,pa imam ja travice da nahranim ovčicu,piše u onoj pesmi u blogu...ja sam ovaj korov
@Kovac,pa i ovcice su nomadi...lutaju za travom.

...то, то, знаш ти Ковач све што номадима треба.....Evo,pa imam ja travice da nahranim ovčicu,piše u onoj pesmi u blogu
 .....ми волимо зелено......и кад се осуши, онда овчице,.....шта ћеш ,таква нам судбина, пастиру,,,,,,
.....ми волимо зелено......и кад се осуши, онда овчице,.....шта ћеш ,таква нам судбина, пастиру,,,,,,
 ...
...
ШТА????????...................................

....................
....................

ево ме.........ajde,pao je mrak,dolazite.
 ....стижем....
....стижем....
Jel mogu ja ovčice?

Eee pade mi na pamet jel imaš negde pri ruci onaj smajli...sećaš se sa ovčicom?...kakvo pitanje,naravno da mozes.

Ne znam šta da ti kažem Сун, a da nije romantično?ШТА????????.......................................................
ево ме..........стижем....

...e nemam Kovac,i bas mi zao,obrisali mi sve ovi glupaci iz servisa,bilo im je suvise komplikovano da prebace negde,a ja mislila da se to podrazumeva.
Jedino ako ti je ostao tamo.

Malo muzike za rajsku kafanu

daj malo i žestine

Pozdrav za kafanicu i goste....

Pozdrav Stardust.

urrrrrraaaaaaa bice smehačisto da vam mahnem da sam opet tu...

нееееееееееEee pade mi na pamet jel imaš negde pri ruci onaj smajli...sećaš se sa ovčicom?
Имам ја неке.....
Ne znam šta da ti kažem Сун, a da nije romantično?

daj malo i žestine

Чисто да се уверимо да си ти....Де си БРЕ????????čisto da vam mahnem da sam opet tu...

Де си , мала???urrrrrraaaaaaa bice smeha