Kafana 'Rajski cvet'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Промените тему, нешто ми не лежи вечерас, а и иначе (што би реко Dee Lite idite na ljis.....:lol::hahaha:),ако сте само за заљубишка теме, ....:roll:
Пијете ли , бре, нешто? Ђус ?:worth:
У шта се претвори ово место.......:pop::pop:
одох.....па се вратим касније, ако сте се поштено изљубависали за то време.....:zaljubljena::zaljubljena::zaljubljena:
:kpozdrav:......адио..

Ljis nema veze sa zaljubiska temama..:roll:
Jesi li bila nekad tamo?

Здраво , другари!
Ćao sunčana... :)

Pa sto si takvaaaa...sta ima lose u ljubavi:heart:
I Talentovana je imala sinoc protest iz istog razloga..:roll:
Ćao ljubavi... :zag:
Ma pusti ih... ljubomorne su na nas... :aha:

Neeee..ovo smo mi..
attachment.php
Lepo si joj rekla... :D
c1342932255531b1bbc1faf74df06d2b.gif

Ćao sunčana... :)
Поздрав, ХОТ..........:whistling:

Ćao ljubavi... :zag:
Ma pusti ih... ljubomorne su na nas... :aha:
...да ли је могућно.....:sad2:, од тебе сам очекивала малко више,.....:worth:

Lepo si joj rekla... :D
c1342932255531b1bbc1faf74df06d2b.gif
:roll:............................:hahaha1:...иначе не волим овај смајли, ал се смеје за тројицу...:rotf::rotf:

:bljak:....:pop::pop:.....ТО ЗА ВЕНЧАЊЕ, кад је?.....:malav:.....:metla:...доћи ћу, ако ме позовете, наравно...;)
:manikir:

Cao ljudiii :cao: jeste bili dobri? :lol:
ЈА нисам, остали БЕСПРЕКОРНО....:bljak:...све више користим овај смајли, све ти јасно, оклагија не помаже....претвори се ово у љис....што каже стари ,добри, мој друг Dee Lite-где ли је он?...помажи....:worth:

:roll:............................:hahaha1:...иначе не волим овај смајли, ал се смеје за тројицу...:rotf::rotf:

:bljak:....:pop::pop:.....ТО ЗА ВЕНЧАЊЕ, кад је?.....:malav:.....:metla:...доћи ћу, ако ме позовете, наравно...;)
:manikir:

ЈА нисам, остали БЕСПРЕКОРНО....:bljak:...све више користим овај смајли, све ти јасно, оклагија не помаже....претвори се ово у љис....што каже стари ,добри, мој друг Dee Lite-где ли је он?...помажи....:worth:

:zper: Mnogo si ti svog prijatelja Dee-ja pozelela..malo,malo,pa ga pominjes:mrgreen:
A ovo bljuckanje je jaaako stetno za zubice..:aha:..citala sam o tome..:lol:

:

Joj..pa ti si onda trudnica :lol: :zaljubljena:
jel mogu ja da budem kuma?? :lol:

E dobro je..znaci sme vas covek ostaviti same,necete praviti rusvaj:lol:
Ja sam super..Ma ja sam uvek super :lol:
------------------------------------------------

:zper: Mnogo si ti svog prijatelja Dee-ja pozelela..malo,malo,pa ga pominjes:mrgreen:
Земљак, и сличномишњеник.....мало суров, али предобар....

Joj..pa ti si onda trudnica :lol: :zaljubljena:
jel mogu ja da budem kuma?? :lol:
нити једно , нити друго, .......... , видиш ваљда.....''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

А љубакање са жабама, то је попут балсама...:rotf::rotf:
Naravno kumo... mi najviše volimo kad nas ostavite same... ;):sad2:...туго.

Sunčana... smanji malo upotrebu balzama, mnogo loše deluje na tebe... :hahaha:
муко......:worth::worth:.....који балсам, .....:vudu:....вама неке врачке направиле да сте таки....:dontunderstand:...............:udriglavu:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back