Eva Braun
Stara legenda
- Poruka
- 77.141
...zabranjen nikotin za maloletne....brisi....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

..evo dobra sam..
..Diana
nijeee antibebi su Diane35ja mislila da su to anti bebi pilule..Diana
![]()

talenat uzmi u apoteci kremu "diana" se zove,za ta tvoja ledjO,provereno najbolje pali,greje i opusta kriticne delove (cak bolje i od crnca i crnokosog)![]()

ajme...ajme...sta rekoh..

..koja cast...ajme...ajme...sta rekoh..
mogu da ga koriste i one koje nista ne boli,njih nakon paljenja pretvara u zivu vatru
nevaljalice,sve ste nevaljalice![]()
![]()

ajme...ajme...sta rekoh..
mogu da ga koriste i one koje nista ne boli,njih nakon paljenja pretvara u zivu vatru
nevaljalice,sve ste nevaljalice![]()
![]()

nijeee antibebi su Diane35
ovo je Diana, balzam,a ima i tonik,kad ga utrljas pocne da pali

.....ko li je nevaljao......nijeee antibebi su Diane35
ovo je Diana, balzam,a ima i tonik,kad ga utrljas pocne da pali

Oooooo,pa ovde nam i gazdarica......koja cast...
Pozdrav kafanici i gostima....![]()

Dobar dan svima...
![]()
![]()
...pozdrav hot....
gore nego sunn kad je donela punu gajbu praznih flasa piva 
mislim-balzam,naravno 
jaoo izgleda sam uprskala stvargore nego sunn kad je donela punu gajbu praznih flasa piva
jeeeeeste,utrljas da i on se upali i ne moze nicim da se ugasi,dok ne odradi svoje nece prestati da pali i zarimislim-balzam,naravno
![]()

jaoo izgleda sam uprskala stvargore nego sunn kad je donela punu gajbu praznih flasa piva
jeeeeeste,utrljas da i on se upali i ne moze nicim da se ugasi,dok ne odradi svoje nece prestati da pali i zarimislim-balzam,naravno
![]()

![]()

funkcionise samo preko 35...........Nije meni to jasno... je l' funkcioniše samo do 35 godina... ili...![]()
![]()
...........
...a koliko maximum kutija moze da se kupi? Pitam za drugaricu![]()

j
Eva...el ona tri prstića umesto tri guze????