![]()
Velke, el to VODA?
klikni desni klik na fotku i videcesh da chudno pishe voda, ima jedno k izmedju d i a na kraju rechi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Velke, el to VODA?

Nije mamurluk, trazi se nezna ,a snazna ruka za masazu celog tela....Dosta je piva...sada se leci mamurluk......i valja obloga od cokolade na bolno mesto..
...
, za nasega Talenta, ozbiljne povrede, nisu je primili na urgentno, Evita usla preko reda i spasila glavu, ledja i ostalo......
, ako odgovaras, tacnije.
...pretpostavila, nego, reko da pitam....klikni desni klik na fotku i videcesh da chudno pishe voda, ima jedno k izmedju d i a na kraju rechi![]()

`bar dan!............sta ima Sonjita?Dobar dan rajski cvete![]()
`bar dan!............sta ima Sonjita?

ccc sve ste popili
Ne vidi se barccc sve ste popili
![]()
...............al profil ti se zazelenio mnogo?
....zabole me oko...ja nisam....................al profil ti se zazelenio mnogo?
....zabole me oko...
![]()

Pa zeleno -volim te zeleno
Nemoj glediti u moj profil,misim zbog oka
Odo da skuham kafu,da ne zaspim![]()

Dosta je piva...sada se leci mamurluk......i valja obloga od cokolade na bolno mesto..
...

evo čovek koji zna šta mi treba....![]()
sunnniticeZnaci, odabrala Starkija, a ja se ponadala neko novi ce dodje, ili , nama uvek dragi DOC - a njega nema danima, covece!
Prijatno Sonjice!

mala,daj pivu!![]()

Svi se razbezali...sad cu sama da pijem kaficu
Mozda neko i navrati![]()

mala,daj pivu!![]()

Nisam vidla da su prazne, ovo ispade najveca fora danas.........izvini, duso, tek si dosla, a moras po pivu....vidi zlobnice dala mi punu gajbu praznih flasa..
mislis...da ufatim gajbu i odem po pune?![]()