čedina_zebra
Legenda
- Poruka
- 53.468
<ko pije, šta pije, a meeeni malo, oću i jaaaa
dobar dan
dobar danDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobar dan

..kod DOCa u separeju..tamo su i sunn u Talenat,samo se prave da nisu ..vidis kako su se ucutale![]()

Izvoli Zebrice...Ja menjam konobara![]()

Jel, a ja se taman ponadala da ovde muški služe![]()

Mozda te Doc posluzi cokoladom![]()

daaa..nevaljalice dve..sve za free pice 

Eeee Zebrice,al' si zahtevna danas..evo Boza za tebe..![]()

..kod DOCa u separeju..tamo su i sunn u Talenat,samo se prave da nisu ..vidis kako su se ucutale![]()

, zato me nemaaaaaa..............

Iju, pa nisamo valjda greškom ušle u pederski lokal![]()
Ama jok, mada je to pitanje uvek bilo sumnjivo meni.....oko....separeja i znaš već.........

nema ovde Zebrice draga musko ni za leka,mozda samo DOC jer i on nam je sumnjicav ne znamo da li je musko ili zensko

Zar su se muški povlačili u separee, propustila sam nešto izgleda, navedena sam u zabluduuuu![]()

joj pa ne znam,cenim da je musko cim zove u separej,mada..pise pol zenski..ali..Nema draga razbežalo se sve to kad videlo kolko agresivne žene obitavaju ovde..........a DOC - muško, cenim.
Mada tide i ti, valjda to bolje znate?...........![]()
on ima mitraljez pa bolje da cutim 
joj pa ne znam,cenim da je musko cim zove u separej,mada..pise pol zenski..ali..on ima mitraljez pa bolje da cutim
![]()
Jeeel ???nema ovde Zebrice draga musko ni za leka,mozda samo DOC jer i on nam je sumnjicav ne znamo da li je musko ili zensko