- Poruka
- 10.260
Jaooooo...a ja insistirala da budu sto svezija..
Srecom postoje one folije za oblacenje jaja... pa sam relativno spasila stvar![]()
Te folije mi se ne sviđaju nešto, ispucala, pa šta..A jaja nisu nešto sveža, nije zbog toga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaooooo...a ja insistirala da budu sto svezija..
Srecom postoje one folije za oblacenje jaja... pa sam relativno spasila stvar![]()
Resenje-jaja ne treba da su sveza...![]()

, al desi se i iskusnima...
.............pozdrav kafani, ali primetih nit se pije nit se jede, niti šta, samo se o jajima zbori.......što i nije lošo.........

Talentovana iskusna,........., al desi se i iskusnima...
Ja , jadna, naivna, lako me iskvariti, ne pomažu tide tu one folije za oblačenje................pozdrav kafani, ali primetih nit se pije nit se jede, niti šta, samo se o jajima zbori.......što i nije lošo.........
![]()
što neumitno vodi do zaključka da si pečena za pedefe ljis...![]()
Nemoj da vas muško uči!!!Hello...jeste li ofarbali jaja...meni pola popucalo![]()

što neumitno vodi do zaključka da si pečena za pedefe ljis...![]()

neki dan sam se provalila za nalepnice....pokloni nam čovek koji drži radnju u školi nalepnice i ja sva nako blentava izlanem...injaoooooo,super sad ću da lepim ove sličke na muževa jajaaaaaaaaa....
jbga,tek kad sam rekla skontala sam šta sam rekla..pola zbornice poumiralo od smeha....![]()

Nemoj da vas muško uči!!!
Nije bitno da li su jaja sveža ili ne,...
stavite ih u hladnu vodu, u posudu u kojoj kuvate,....neka bude malo više vode,...veća posuda, da jaja ne udaraju jedno u drugo,...
može i na dva puta,..kao da to mora sve odjednom,...nego bi ste vi,......ako može i da ofarbana i suva iskaču u korpicu,....
polako zagrevate,....na blagoj vatri, dok voda ne uvri,...kad počne ključati, smanjite još vatru,....
ako to radite naglo,...garant pucaju,....

Nemoj da vas muško uči!!!
Nije bitno da li su jaja sveža ili ne,...
stavite ih u hladnu vodu, u posudu u kojoj kuvate,....neka bude malo više vode,...veća posuda, da jaja ne udaraju jedno u drugo,...
može i na dva puta,..kao da to mora sve odjednom,...nego bi ste vi,......ako može i da ofarbana i suva iskaču u korpicu,....
polako zagrevate,....na blagoj vatri, dok voda ne uvri,...kad počne ključati, smanjite još vatru,....
ako to radite naglo,...garant pucaju,....

ko me prozvo navlakuša...?
![]()

Cico..pa šta sada da mislim??? DA sve što ti neko pokloni..ti oma keksualni monijaq..i fatjakž muža za yaya? cccc strašno!!!!! Bolje da si trenirala kuglanje !
Bardan kafano !!!

Ona to javno???![]()
...znaš da sam slab na pite i uopće testa......bolje javno poljubac,...od reputacije nemaš ništa,...od poljupca crveniš,....Dobijaš reputaciju od mene za ovaj odgovor, kad dopuste to nadležni za to.