Kafana 'Rajski cvet'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Talentovana iskusna,.........:zper:, al desi se i iskusnima...:rumenko:
Ja , jadna, naivna, lako me iskvariti, ne pomažu tide tu one folije za oblačenje...:mrgreen:.............pozdrav kafani, ali primetih nit se pije nit se jede, niti šta, samo se o jajima zbori.......što i nije lošo.........:zper::zper:

Talentovana iskusna,.........:zper:, al desi se i iskusnima...:rumenko:
Ja , jadna, naivna, lako me iskvariti, ne pomažu tide tu one folije za oblačenje...:mrgreen:.............pozdrav kafani, ali primetih nit se pije nit se jede, niti šta, samo se o jajima zbori.......što i nije lošo.........:zper::zper:

što neumitno vodi do zaključka da si pečena za pedefe ljis...
a055.gif

Hello...jeste li ofarbali jaja...meni pola popucalo:sad2:
Nemoj da vas muško uči!!!
Nije bitno da li su jaja sveža ili ne,...
stavite ih u hladnu vodu, u posudu u kojoj kuvate,....neka bude malo više vode,...veća posuda, da jaja ne udaraju jedno u drugo,...
može i na dva puta,..kao da to mora sve odjednom,...nego bi ste vi,......ako može i da ofarbana i suva iskaču u korpicu,....
polako zagrevate,....na blagoj vatri, dok voda ne uvri,...kad počne ključati, smanjite još vatru,....
ako to radite naglo,...garant pucaju,....:rumenko::hvala::lol:

:zper::zper::zper::zper:

neki dan sam se provalila za nalepnice....pokloni nam čovek koji drži radnju u školi nalepnice i ja sva nako blentava izlanem...injaoooooo,super sad ću da lepim ove sličke na muževa jajaaaaaaaaa....:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
jbga,tek kad sam rekla skontala sam šta sam rekla..pola zbornice poumiralo od smeha....:rumenko:

Cico..pa šta sada da mislim??? DA sve što ti neko pokloni..ti oma keksualni monijaq..i fatjakž muža za yaya? cccc strašno!!!!! Bolje da si trenirala kuglanje ! :hahaha:

Bardan kafano !!!

stavite ih u hladnu vodu, u posudu u kojoj kuvate,....neka bude malo više vode,...veća posuda, da jaja ne udaraju jedno u drugo,...
može i na dva puta,..kao da to mora sve odjednom,...nego bi ste vi,......ako može i da ofarbana i suva iskaču u korpicu,....
polako zagrevate,....na blagoj vatri, dok voda ne uvri,...kad počne ključati, smanjite još vatru,....

Sve sam tako uradila...ne vredi:think:

Dobijaš reputaciju od mene za ovaj odgovor, kad dopuste to nadležni za to.

znači šta sam vido...:

...vido sam da je lipa procvetala...
...vido sam jednu pichetinu koju bi rado posedovo...al ******* iz tičje perspektive, pa nisam lepo vido facu...
...vido sam klimca sa sqterom koji je teo da se zalepi u kamijon ispred...
...vido sam konšiku od prekoputa, al sad bez stomaka...a pre desetak dan imala ogroman...teo sam da joj doviknem sad će ceo život da ti ostane takav otromboljen...al mi bilo glupo...
...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back