Kafana 'Rajski cvet'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vido sam talentovanu, vido sam sun, evu, rolnu...a sad oću da vim bubicu...
...pa ko ima, nek mi prosledi na pepe...a ko ima moje, nek joj pošalje na pepe...nemoj samo one što se kreveljim...:rumenko:
...vidi tamo neke kulje...:heart:

Poslednja izmena:
vido sam talentovanu, vido sam sun, evu, rolnu...a sad oću da vim bubicu...
...pa ko ima, nek mi prosledi na pepe...a ko ima moje, nek joj pošalje na pepe...nemoj samo one što se kreveljim...:rumenko:
...vidi tamo neke kulje...:heart:

ja ti tvojih nemam,a nemam ni njenih...nisam nijednom uspela da je uslikam tokom naših kafenisanja....
ako oš das strpiš do subote,treba da se vidimo pa će je uslikam...
a mogo bi i ti da skokneš na kafidžon sas nama,pa da napravimo jedno okupljanje....

sta je sa tobom danas,nisi ni jednom opsovao,i lepo se dogovaras hihihi :lol:

rešijo sam da budem fin danas...:flert:

ja ti tvojih nemam,a nemam ni njenih...nisam nijednom uspela da je uslikam tokom naših kafenisanja....
ako oš das strpiš do subote,treba da se vidimo pa će je uslikam...
a mogo bi i ti da skokneš na kafidžon sas nama,pa da napravimo jedno okupljanje....

oću odma i sad...ne mogu čekam subotu...

...kako bre nemaš moje...:/
...a skoknjavanje...pa mogo bi, al ako me nekad put nanese u enes...a ovako, teško...prevelik je to zalogaj za mene...finansijski zalogaj...:sad2:

e sad zinat neću.....:zplez:
pošto se Dee tu prenemaže ko neka tetkica za dolazak,nećemo ti slati slike dok se ne odlučiš i ne dođeš u enes....cvrc....
a ti smišljaj neki službeni put il tako nešto i ne treba ti baš tolko para da bi došo kod nas....
samo ti ko što reče beatle,treba malo dobre volje....

e sad zinat neću.....:zplez:
pošto se Dee tu prenemaže ko neka tetkica za dolazak,nećemo ti slati slike dok se ne odlučiš i ne dođeš u enes....cvrc....
a ti smišljaj neki službeni put il tako nešto i ne treba ti baš tolko para da bi došo kod nas....
samo ti ko što reče beatle,treba malo dobre volje....
pa el znaš ti kolko je enes odavde...:sad2:
...el znaš da dok sam bijo na Klisi pa kad krenem kući dođe mi da iskočim iz onaj bus...:sad2:
...službeni put...:lol: ...pa da...panduri su inače vrlo poslovni ljudi...:lol:

...el znaš da dok sam bijo na Klisi pa kad krenem kući dođe mi da iskočim iz onaj bus...:sad2:

pa ušlihtaj se nekom....jooooooooooj kako ste vi muški nesnalažljivi breeeeeee....
evo ima poljoprivredni sajam do subote,pa smisli nešto....
ovde se ne pušta muzika....nemamo mi vremna za mjuzu od volko trućkanja...
znaš ti kolko mi blebećemo breeeeeeee...

:eek: pandur? talentu,ne salji mu slike!!!Ima odmah da me privede kad vidi kako sam lepa! :zcepanje:
NS je blizu,a talenat i ti cete se prepoznati,mislim videli ste se slike preko slike..sluzbeni put.. prosto je..ma ne komplikuj,sedaj i dolazi :lol:

to je naredjenje :cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back