Kovač
Buduća legenda
- Poruka
- 30.786
Hvala drugar...Pa da zalijemo to...
Živeli kume...
![]()
Sad sam kumčina(ne pomišljajte da menjate slova u ovoj rečiPa i moj jeeeeeee...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala drugar...Pa da zalijemo to...
Živeli kume...
![]()
Sad sam kumčina(ne pomišljajte da menjate slova u ovoj rečiPa i moj jeeeeeee...![]()
Ипак ћу ја.......а после ,ја неваљала...
Тражи се драги за моју неваљалицу с оклагијом........, а Ковач ко кец на 10,,.......
...ја сам ипак за DOC, или Тајгер, .....Беатле, јављај се сад ђаволе мали...![]()
Ипак ћу ја.......а после ,ја неваљала...
Тражи се драги за моју неваљалицу с оклагијом........, а Ковач ко кец на 10,,.......
...ја сам ипак за DOC, или Тајгер, .....Беатле, јављај се сад ђаволе мали...![]()
Ti si za Doc-a ili Tajger,što da nisi imala nešto drugo za mene u planu?![]()
Nema je... pobegla...Imamo kuma..Gde je kuma sada
![]()

Pa da, to je naša kuma, bal... ovaj, beatle...Sad sam kumčina(ne pomišljajte da menjate slova u ovoj reči) a bubica kuma jel da?
![]()

Како то љупко звучи......Sad sam kumčina(ne pomišljajte da menjate slova u ovoj reči) a bubica kuma jel da?
![]()
.................а мени мука нешто кад крене романтизам.....Заборавила, ти си бољи од Тајгера-гарант.....(само чекам ону оклагијашицу да се појави, није ваљда ко синоћ већ .....Ti si za Doc-a ili Tajger,što da nisi imala nešto drugo za mene u planu?![]()

Stigao drugar...
Dobro veče ti želim...
Hoćeš da budeš kum?![]()

Šta vam je bre... to je rešeno pitanje... kum je izabran...Ti si za Doc-a ili Tajger,što da nisi imala nešto drugo za mene u planu?![]()
Eto, aminovano... kraj priče...Ne komplikujte sada..ti si kum i gotovo![]()
Вребала из заседе....E pa nece ni Kovac da bude kum!!!![]()
.............

![]()
dobro veče....
oooo sto te ranije ne upoznah da mi zivot bude sladji!! 

Вребала из заседе.................
Тајгер, реци свима.![]()

E pa nece ni Kovac da bude kum!!!![]()
Ja sam odabrao kuma... tide se složila... i kraj!!! 

Eto,neće da bude kuma.![]()
da se dogovorite....
da se dogovorite....
el mogu ja da budem deveruša?????![]()

Ma kako neće... ona je već kuma, samo je falio kum...![]()

Ti si mi opasna ...
Al ajde moooze![]()
I sad su sve ovce na broju?![]()
I sad su sve ovce na broju?![]()
Samo još gazdarica ovog finog lokala da dođe da da jednu turu, pa da proslavimo...![]()