*SONJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.414
Aj josh jedared laku nocj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

rmbaj rmbaj ,a kad stignes do kraja ona trava s pocetka vec narasla 
ti se vec naradila od jutros 

...kupi nekog u pola cene, da ti to odradi!
...pa, nisam ni ja skup!
.......ali imam dosta svoje trave,....
......a nije mi nešto ni ukusna,...![]()

evo i ja sam dobrovoljac,za jednu kafu cu i bastovana da ti dovedem u red,da brze radi![]()

mislim..ima kafe i zimi jel takO 
ajme
ja cu onda ipak doci na zimumislim..ima kafe i zimi jel takO
![]()
to je 15 ari,....malo više nego kod mene,...ma i kolače će vam spremim samo da mi sređujete dvorište....al ja vas upozorih....ima ga podosta....čitavih 1500 kvadrata....

to je 15 ari,....malo više nego kod mene,...
sa dve kosilice za (1) 2 sata,...ili sa jednom za (2) 4,...i još uz ćaskanje,....
Ko nam je kriv što forumašenje ne praktikujemo i u korist neku pretvoriti,...![]()
pa da znaš da baš jesam...i evo mi izlepljena leva šaka od nekih žuljova što zaradih rmbajući....al nisu to oni klasika žuljovi,neg mi se samo skinuo površinski sloj kože...a peče u tri lepe....
jbga,kad imam nežne ruke a oću da imam paradajz u moju baštu....
... a metnuli one rukavice što nemaju prste...i one im dođu ko nekakav znak da se radi o nekim velikim težinama...misim...obično se jelda meću da ne nažuljaju ruke kad se dižu tako neke besne težine...a oni misim...:/kad si već kod žuljeva...gledam one šilibajzere...dižu 10 kila na lat mašini...jašta ne iza, nego ispred glave...... a metnuli one rukavice što nemaju prste...i one im dođu ko nekakav znak da se radi o nekim velikim težinama...misim...obično se jelda meću da ne nažuljaju ruke kad se dižu tako neke besne težine...a oni misim...:/
...i to neko ko nezna pa kad uđe i kad vidi će pomisli u je ovi momci su baš hard core...mora da razbivaju...a u stvari popišamci...:/

e brate...sin me uvatijo da mu crtam neke gluposti za školu...a i jeo sam a nisam pušio...pa kad se to sabere, dodže mu nekih pola sata ocutnosti...
...sori al moram...****** mu mater...
a stvarno...dodže mi ponekad da odem u školu i da jebbem mater onom likovnjaku, majkemi...pa jeote...kakve bizarnosti njemu padaju na pamet...:/
zabušantu...ima za tebe u koje god doba želiš....i šta god poželiš....