DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
šta je...neki albumi...aj saću vim...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To na ljisu rade, a ti ideš tamo, a, mene pitaš?..............![]()
Mis`m, normalno da pitam tebe kad si dala odgovor koji je oznacen kao tacan. 
pa taman sam smišljo neki adekvatni...al sad kad si mi to rekla, neću...:/
jeli bubice...jel mogu da ti utrčim na pepe i da ti tražim fotku...?![]()

A, toooo. Znaci, u cigaret pauzi.![]()

a i da nam ovi muski malo pare oci 
ma kakvi,ja to u jednom dahu..pa onda utrnu noge..kao DeeLiteu..to ti pricam![]()
Koliko komata noge imate? 
brate...ja mister Nota nisam vido na ljisu 200 god...![]()

ne mogu brate...smor mi tamo...probo sam zbog nje, da je ispoštujem...i fina ste ekipa...al nije to to...i pored svega što mi se ovde desilo, ja sam previše navučen na ovo...
brate...ja mister Nota nisam vido na ljisu 200 god...![]()
iako piše 2009, ja sam ovde od septembra 07...tako da je to suviše duga priča da bi ti u par rečenica prepričo...a i tradicionalno me mrzi da pišem referate...

nemoj sad konobarice ****** palac...tražijo sam ti fodke...nemoj se praviš blesava...
ne mogu brate...smor mi tamo...probo sam zbog nje, da je ispoštujem...i fina ste ekipa...al nije to to...i pored svega što mi se ovde desilo, ja sam previše navučen na ovo...
volim da vim ko kako izgleda...
...mada kruže priče među nekim likovima da pravim kolekciju fotki forumaša i forumaljki...![]()
i to neuzvracena?LJUBAV ?
...jeste...samo mi to hvali...
...jedna forumašica koja mi je vrlo draga i koju cenim i poštujem...koja više ne dolazi ovde...koja je učestvovala u otvaranju novog foruma...koja me pozvala među prvima na taj forum...
...jeste...samo mi to hvali...
...jedna forumašica koja mi je vrlo draga i koju cenim i poštujem...koja više ne dolazi ovde...koja je učestvovala u otvaranju novog foruma...koja me pozvala među prvima na taj forum...
ne daj se...drzi se cvrsto..za mene i sunn i sve ce biti OK![]()
Da, uskoro odlazim sa foruma, obaveštena sam da će neko da mi ugrozi porodicu , i idem...Lepo je bilo, uglavnom.