Кафана "Перонче" .....

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e bas je najlepse u Dvoristu, hahahaaa salim se mada ja volim Dvoriste i zbog pogleda na jezerce a i i zbog samog ambijenta u Balkan svratim sa bratom jer se on druzi sa Acom ali ljudi pa imamo Pevac, Kos a i Palisad je super. Ama Kragujevac ima bar kafanica koliko hoces
eh kome pricas,ne samo zbog pogleda i ambijenta i zbog Marine i Zagija,sto rade tamo,kvalitet im je je poprilicno dobar ali kvantitet je za moji pojam l
los,bez potrebe.Ipak cu uvek tamo da navratim,kad mi vreme dozvoli i dok postoji:lol:
lbhuo44-1.jpg

Poslednja izmena:
hm,kad smo vec kod pomenutog Perona nikad u njega nisam usao a nesto i nemam nameru!! Marabua se grozim zbog fenseraja koji odatle ne izlazi ali mi je drug tamo radio pa nekad i odemo na pola sata

najlepse je sesti u Balkan i uzivati :ok:
E Borac,steta je sto nisi nikad bio u Peronu,pa bi mogao i da sudis dali je dobro ili lose,pogotovu sto zivis u Kragujevcu:thumbdown:.
Sto se tice Balkana jeste legendaran,s,obzirom da te ne poznajem, ali siguran sam da sam proveo vise dana u njemu nego ti sati i on vise nije ono sto je nekad bio:sad2: izgubio je na stilu,kakav god je bio
IMG_0720-1.jpg

Back