Кафана "Перонче" .....

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
461add1758c6c3a2c207d3490f8c3b6d_web.jpg

......................................twigy i ti znači imaš Bosanske krvi............

Da, šta ću kada mi se tata oženio u vojsci !!!!!
Da, imam tamo dedu , inace veoma zaljubljivog i nestašnog starca, posle babine smrti (pre tri god.) imao vec dve devojke,jednu je nažalost već sahranio...matoro bre.....ali njima radU leptirići...a jaca se brani kako je operisana od emocija te vrste....e, Jaco, Jaco....ljubav pokrece sve!!!!:heart:

Da, šta ću kada mi se tata oženio u vojsci !!!!!
Da, imam tamo dedu , inace veoma zaljubljivog i nestašnog starca, posle babine smrti (pre tri god.) imao vec dve devojke,jednu je nažalost već sahranio...matoro bre.....ali njima radU leptirići...a jaca se brani kako je operisana od emocija te vrste....e, Jaco, Jaco....ljubav pokrece sve!!!!:heart:

....................tvoj deda je pametan čovek rekla bih ja, i hrabar ume da se prepusti osećanjim, zna da uživa u životu, i dokazuje da ljubav nema granice nikakve a ponajmanje starosne, to je meni super pa moji baka i deka se i dan danas ljube kao da im je 18 godina a imaju i praunučiće............

..................da znaš da je to ljubav 52 godine su zajedno, i dan danas se poljube ali normalno umeju i da se iviču jedno na drugo ali posle toga sednu pa piju kafu i kao da ništa nije bilo, baka bez dede neće nigde da ide, kao da je pupčanom vrpcom vezana za njega..............

zato sto ulaze u brak iz totalno pogresnih razloga ili koristi da kazem.obicno jedan od njih voli a drugi je prinudjen ili nesto slicno.niko nikog ne postuje, sebicni su.to je bre katastrofa.svako ima svoj novcanik i svoju ustedjevinu, kriju od ove druge strane razno razne gluposti i eto.tako pucaju brakovi.ne zna se ko je musko a ko zensko i ko treba koji posao da radi.ma katastrofa

.....................moja sestra je '85godište i ima nekih 5-6 drugarica iz škole koje su već razvedene..........ja imam drugaricu iz srednje koja se udala za extra tipa koji je držao ko kap vode na dlanu a ona ga je varala i na kraju ostavila sa kućnim prijateljem njegovih roditelja koji je pritom oženjen ima veliku decu i nepadamu na pamet da se razvodi zbog nje...UŽAS:................

Juce slusam psihologa na TV,prvi razlog zbog kojeg danas pucaju brakovi je zahladjenje odnosa, emocija....drugi je nedostatak novca, a treci preljuba....s tim sto kazu da se to odnosi na zensku preljubu jer je muska jel'te vec odavno dozvoljena kategorija , to se kao smatra normalnim.....:roll:

pa o tome ti pricam, riba vata frajera na bebu ili slucajno zakaci i resi da rodi onda se uzimaju, nemaju nista zajednicko sem bebe i brak puca u roku od godinu dana.pa cemu sve to.ne kapiram bas ni devojke, zasto ne vode racuna o tome nego kao on pazi pa i on je zivo bice ona vise treba da vodi racuna o svom telu nego on.

Back