Кафана "Перонче" .....

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
.......................izbio je haos zato što sam pogrešno protumačila nečije reči i ponašanje i zato što je neko pogrešno protumačio moje reči i ponašanje, i umalo da izgubim najvoljenije biće, osobu koja mi je i najbolji prijatelje i najveća ljubav jednom rečju sve, i sad sedim i razmišljam koliko sam srećna što se sve lepo završilo i sve došlo na svoje mesto...................

Dobro je ispalo....uh,.... Idemo dalje...
Alcooliques21.gif

..ne slazem se sa takvim "damama"koje guraju karijeru u prvi plan, sta god zena bila po profesiji u svojoj kuci pre svega mora da bude domacica, majka, supruga, a privilegije koje profesija nosi moze da koristi iskljucivo na poslu!I ne pristajem na sabotiranje obaveza po kuci zbog dugih noktiju,pms-a i ostalog....
Takodje nisam ni za to da gubi zena na zenstvenosti (priznajem,poput mene, ponekad) dokazujuci sebi da moze da radi mnoge muske poslove, u pocetku samo da pokusa da li ume, a onda da spontano ta obaveza predje u praksu...ja se jos uvek borim sa sobom....krecim celu kucu, farbam stolariju na kuci..ma haos bre,a sve pravdam "hobijem"....ovo nije u komercijalne svrhe, he,he,..:rolleyes:

imam trideset godina i ako mi verujes da se ne secam perioda kada nisam znala da spremim neki prostiji rucak ili da spremim neki kolac ili tortu, ne znam dal sam ikad umorna da spremim nesto sto im se jede i cak sta vise uzivam u tome kad znam da oni vole ono sto ja spremim.kakva to zena mora da bude ako joj je bitno sta se desava na poslu a ne kod svoje kuce, koliko puta mi se desilo da spremim kolace pred posao da bi ponela i kolegama a kamo li za moje.

Back