Кафана "Перонче" .....

• Začetnik teme Začetnik teme twigy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Rolovane-curece-snicle.jpg
1200.jpg

Ne zahvaljuj, to radim iz zadovoljstva :D

da ti kazem tako je najpametnije... dovoljno je ozbiljnih ljudi :mrgreen:

ozbiljnost... sta je to?? od previse razmisljanja samo zaboli glava.... meni je mama odavno rekla da uvek razmislim samo malo pre nego sto nesto kazem ili uradim da ne bih nekog povredila ili da ne dovedem sebe u bezizlaznu situaciju, ali mi je naglasila da nikako ne mislim previse jer tad pravim greske.... ko te bolje zna od majke, al meni je to bila nebuloza..... zato sam sad resila da to ispravim i vise ne razmisljam, ne analiziram.... sad samo uzivam :) :) :) :) :D

ee nemam pojma.... davnih dana sam pocela da posecujem ovo kafance..... imala sam neki jako los period nekada davno, a ovde su svi bili tako fini i prijatni sa gomilom dobronamernih saveta tako da sam pocela da visim u kafancetu i drugim kg temama :) :)

vidim nema ih nesto sada, al ovom prilikom im se svima zahvaljujem :heart: :heart:

heheh... sigurna.. ali to je bilo pre tri god... i bila sam aktivna neko vreme pa sam malo nestala i evo me opet... svracaju ljudi sa raznih strana i ako je ok ekipa onda se tu i zadrze vise nego na nekom drugom mestu pa tako i ja tada i resih da virnem malo da vidim koga ima od starih drugara i sta je ovde novo :) ;)

heheh... sigurna.. ali to je bilo pre tri god... i bila sam aktivna neko vreme pa sam malo nestala i evo me opet... svracaju ljudi sa raznih strana i ako je ok ekipa onda se tu i zadrze vise nego na nekom drugom mestu pa tako i ja tada i resih da virnem malo da vidim koga ima od starih drugara i sta je ovde novo :) ;)

heheh... sad se moras zadovoljiti samo mojim prisustvom :P

Back