bodzi
Ističe se
- Poruka
- 2.026
..............................e twigy nejedem i nepijem ništa sem vode posle 16h doktor mi zabranio naradne 3 nedelje, a ti me upropasti sa ovim divnim napitcima, voda mi ide na usta..................
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih da sada nesto kvarim temu,ali dizem glas protiv zatvaranja starih kragujevackih kafana...poslednjih bastiona nekadasnjih boema...
Ne bih da sada nesto kvarim temu,ali dizem glas protiv zatvaranja starih kragujevackih kafana...poslednjih bastiona nekadasnjih boema...
citajuci ove redove,napunile mi se oci suza tuge i radosti,sve odjejednom,bese stvarno lepo.Nedostaju mi ona vremena,nedostaje mi KragujevacPogledajte prilog 32587Kafana Srbija radi sa onim istim ambijentom i šmekom stare Srpske kafane kao nekad....
Ono što me je iznenadilo je prizor prilikom jedne večernje šetnje pored Balkana....bilo je puno ljudi unutra, čak i mladih, svirala je muzika uživo (doduše na starogradska, vec one- man -show)...i baš mi bilo drago zbog te živosti u jednoj staroj srpskoj kafani......
Sad nije da baš poredim ovo vreme sa vremenom kada sam ja bila devojka i izlazila svako veče u grad, ali tada je bilo sasvim normalno izaći da momkom, društvom,u baštu hotela Karagujevac,stolovi su bili postavljeni svuda gde je imalo mesta za to na platou ispred, muzika je leti svirala u bašti, često je bilo potrebno da poranimo da bih našli slobodan sto....naravno u kasnije sate se izlazilo kod Toze, ispred Odiseja ..itd...moj utisak je da se izlasci mladih svodi na gustiranje nekog pica na nekom "In" mestu pa makar i stojeci, ali da bi bio vidjen...a leti je tek cirkus kada duz Glavne ulice stoje i piju po sred ulice, ispred kafica...mozda sam ja staromodna, sta znam..:rolleyes:
stvarno ljudi vi ste show,hvala vam,bas ste me oraspoloziliPogledajte prilog 32588Za kafane u Srbiji, ja ne brinem...nama je druzenje za kafanskim, kariranim i od cigareta progorelim stolnjacima u krvi...i obavezno limene piksle, da se ne bi neka pijana budala setila da je upotrebi kao hladno oruzije...
mi smo narod za veselja, svadbe u sahrane, ...u tome smo neprevazidjeni..tako da..KAFANA NAS JE ODRZALA, NJOJZI HVALA
citajuci ove redove,napunile mi se oci suza tuge i radosti,sve odjejednom,bese stvarno lepo.Nedostaju mi ona vremena,nedostaje mi KragujevacPogledajte prilog 32587
ma vas dvojica samo kukate i kukate i kukate i kukate pa dobro dokle vise ako ti se dolazi ti dodji ako neces onda cuti i kuliraj, aman vise resi sta zelis.uh kako sam strasna
...............................ja ću kiselu vodu boli me stomakod sekiracije, a smajlići nisu loši............![]()
mozda bi trebala jednu "Stomakliju"...............................ja ću kiselu vodu boli me stomakod sekiracije, a smajlići nisu loši............![]()
mozda bi trebala jednu "Stomakliju"