Kafana "NIRVANA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nakon par recenica sam prestao citati. Ne citam duge postove.

ce imamo u vidu:lol:

nemcoi
Re: Kafana "NIRVANA"
Moje misljenje o zaista nesvakidasnjim likovima sa ovog pdf-a koji je isto tako cudan i sve vise postaje misterija.

Parkeriss sve zeza sa vanzemaljcima i raznim teorijama iz razloga sto vi koji niste upoznati sa materijom apsolutno tvrdite da su to
ogicne gluposti i da se treba histericno smejati tome. Postoji mogucnost da mu se veoma dopada da sa mililicom cobanicom se razbacuje raznim teorijama.

Sal je tu da nedvosmisleno ali lepo upakovano ubije svaku temu na ovom pdf-u jer veruje da nista od toga nije istina. Vrlo cesto izigrava nevinog,
finog i "normalnog", svakidasnjeg... Iza tamo se ponosi(smehom) svojim dostignucima koja ce svako tumaciti na svoj nacin bez obzira sta ce reci nemcoi.
Vrlo dobro nasamari coveka jer mu se moze a i hoce. Mada sve ovo je zabava i tako sve ovo shvatam. Ionako na ovom pdf-u se nece doci do nekih novih saznanja.
Sve ovo je samo trosenje vremena a makar da je zabavno sto cesto nije slucaj. Nema potrebe vredjati ljude koji nisu istog kalupa kao ti i tvoj sistem
mestu u kom zivis. Treba imati tolerancije za druge sto nemas. Direkt se sprdas i posmejavas, sto sejes po citavom pdf-u. Sinoc bas pogledah jedan film
na rts, 2 lika, bliznakinje, nlo streberi, nlo manijaci, vutra mudrac, dobri i zli vanzemaljci(komedija). Vreme je da se zatrpaju ratne sekire koje nisu
ni postojale sto se mene tice jer ovo nije rl pa tako ga i ne priznajem ali dobro. Samo napred u kampanji.

Oziman je filozof koji samo logikom a ponekad i filozofijom pokusava da pojasni koliko su pitanja i neke tvrdnje netacne. Ne znam zasto onaj salov mali
metaroricki predstavlja da su neki ozijevi psici?! Ako je tu ubrojao mene onda je stvarno neosnovano jer sam se njemu licno obratio
ne vise od 1 posta. Mislis li demisteru da me ozi nagovara na nesto ili svojim postovima utice na mene? Ili si sve to samo nacuo od sala koji
sve to voli da etiketira ljude uvek bez osnova? Mozda mislis da je Oziman vodja neke vase umislene grupacije koju nazivate reposi ???

Buudala traga za necim sto je celog zivota u naznakama osecao da nije ono sta nas uce u skoli, ono sta kaze nauka pa i neke religijske stvari nisu
svo znanje, pa cak da nisu ni istinit osnov daljeg znanja. Delovanje mu je usmereno protiv kontradiktornih tvrdnji kao i mozgova koji imaju potpuno pogresnu percepciju i motive.

Ona-koja-je-opredeljena se uglavnom zeza sa salom i ekipom koja pristigne na sasvim bezazlen nacin. Bravo za nju.

Akapulika ima sasvim dobre postove koji pokrecu na vrlo dobar nacin kako bi pricao temi trebala da tece.

Alexanna isto tako provodi dosta vremena u kafani i delovanje joj je sasvim ok. Ponekad ucestvuje u unistavanju tema ali zbog skorih poostravanja mera
je prestala da se igra. Vrlo moguce da je u Rl bliska sa salom.

Milica cobanica je stvarno verbalni terorista.Posebno bi istakao izjavu upucenu buudali u kojoj se spomilje organ, da sad ne citiram. Ne razumem njen motiv pisanja pisanja na ovom pdf-u.
Znam koji je ali mi je cudan. Ne znam gde je tu zabava, a kaze da je tu radi zabave. Sto se i nje tice zeleo bih da zatrpamo ratne sekire i da me skine sa ignore liste. Pogotovo
joj se svidjaju pricice sa Parkijem.

Markonis ima znanja i uveren je da su sva znanja dostupna preko nauke u cemu ga i podrzavam ali u smislu da su jedina koja su najvise dokazana cinjenicama ali koje
se dalje mogu osporiti. Ide mu na zivce price o reptilima isto kao i meni pre dolaska na ovaj pdf ( u novinama par puta i na netu )ali sadasam se navikao mogu reci.
Sem toga prica o njima bi objasnila mnoge stvari koje su ostale nedorecene koje su Markonis i ekipa vec zatvorili kao apsolutno dokazane cinjenice.

Demister nova nada ovog pdf-a. Ima zdravu osnovu a i tu i tamo znanja. Malo sam ga "dirao" sto bi se reklo, jer se uclani u te rendzere. vrlo je moguce
da je mozda klon nekog od korisnika. Veruje u ono u sta hoce sto je sasvim normalno za godine, a i bilo bi bolesno da veruje u stvari koje su daleko
od proverene. Ovde bi i sam izrazio moju protiv tepriju da mozda americka vlada(ona od pre 60 godina pa na ovamo) namerno iznosi price o nlo
jer joj je to u spoljno-politickom interesu. Drugim recima plase ljude vanzemaljcima kako bi ujedinili svet pod jednim stitom (NATO) uz zastitu
od istih. Naravno da oni to ne iznose javno ali se mozda krije tu nesto a i logino je. Napomenuo bi ja nista ne znam pa tako nista ni ne tvrdim.
Ima gomila ljudi koji tvrde da su zrtve otmice nepoznatih entiteta, pa sta reci o njima?!

Nemcoijev prvi motiv pisanja na ovom forumu je zezanje na jedan cudan nacin. Te noci, secam se da sam bio vrlo nesto nadrndan sto spomenu neko, pa me tako
nerviralo milicino konstantno wtf ko je dzovana poda.. Tada je sve pocelo a u rasprave sa rendzerima ulazio sam onako iz znatizelje i u isto vreme
kontaktirao i citao postove buudale i ekipe koja pise o reptilodinim vanzemaljcima. Kasnije je postalo zamrsenije i uvidjao sam neke stvari koje su
mi odvlacile paznju pa sam pisao moje misljenje koje je ponekad imalo motiv da napravi reakciju. A tu su i neki experimenti sto je uglavnom bila samo igra.
Sada definitivno su dosta prorediti dolaske ovde na ovo cudno mesto koji ce sluziti da kazem stvarno svoje misljenje. Sve ovo pisem a ni sam ne znam zasto.
Mozda eto kako bi unapredio brzinu kucanja, smaljio gramaticke greske ili unapredio tehniku pisanja..

Zakljucak je da se moze raspravljati i do cega se moze zapravo doci je jednio sumlja u nesto. Preporucio bi isto tako da se ljudi ne uclanjuju u nikakve
okustisticke organizacije i da ne praktikuju prizivanje duhova ili sta sve ne. Tesko cemo mi doci do srzi ali ovaj pdf treba da sluzi svrsi, a ona
je sa jedne strane zabava a sa druge da odredjena grupacija ljudi koje postujem izrazi svoje misljenje o nadprirodnom, samo bez vredjanja molim. Jeste da
se u par situacija nisam ovako ponasao ali eb ga, sve je samo bila zezancija. Ako su ljudi to prihvatili ozbiljno to je njihov problem. Ovo je ipak samo adresa :
forum krstarice/zabava/npim. Mozda je vreme za neke vedrije teme mada zivot nije uvek takav. Treba podeliti ovaj pdf na 3 dela(1. zabava, 2. ozbiljna rasprava, 3. prazan deo za susret ova dva)

jel ovo nisi hteo da citas:lol::lol::lol:

Ovo sve me je veoma uzdrmalo i povredilo. :sad2:

evo...evo...
zewa_maramice2.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back