Kafana na splavu, 2. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neću te dalje ispitivati, lepo se vidi gde ga nosiš a posle nećeš da nam kažeš gde si ga spustila i šta je dalje bilo...nastavak ćemo sami da zamislimo :zper:

sramota da me kažem gde sam ga spustila jer još nije me otpratio do kuće a lepo sam mu rekla da ide na levu stranu a desio se obrt situacije zbog stvora :lol: a šta da zamislite, bolje vi meni ispričajte nego ja vama. :D

Nego, evo ubrala sam smokvi, puna mi je korpe, hoće neko? Mlogo su slatkeeeeee. :zaljubljena:

ZS_sm.jpg

sramota da me kažem gde sam ga spustila jer još nije me otpratio do kuće a lepo sam mu rekla da ide na levu stranu a desio se obrt situacije zbog stvora :lol: a šta da zamislite, bolje vi meni ispričajte nego ja vama. :D

Nego, evo ubrala sam smokvi, puna mi je korpe, hoće neko? Mlogo su slatkeeeeee. :zaljubljena:

ZS_sm.jpg
:zag:
voće strasti..smokvice crvene iznutra...:zper:
Jorgić, kako ti znaš šta da poneseš na žurku :lol:

- - - - - - - - - -

Laku noc dame, uzivajte u crvenoj zabavi veceras.
Po jedan :cmok: za obe...

ajde, ajde odmori, trebalo je spremiti ovu crvenu sobu :cmok2: :bye:

- - - - - - - - - -

:zag:Samo da se presvučem...vidim gazdarica već spremna :lol:

ajmo aljinče na sunce :hej: :lol:

:zag:
voće strasti..smokvice crvene iznutra...:zper:
Jorgić, kako ti znaš šta da poneseš na žurku :lol:

- - - - - - - - - -
ajde, ajde odmori, trebalo je spremiti ovu crvenu sobu :cmok2: :bye:

- - - - - - - - - -
ajmo aljinče na sunce :hej: :lol:

:zag: gazdarice :D

Naša je noć boja crvene tako se tu našle moje smokve...:lol:

nemam aljinice, siroma sam, ali imam ovo originalno - crvene štikle rade na crvene baterije, pa di to ima! :zper:

hqdefault-2.jpg

:zag: gazdarice :D

Naša je noć boja crvene tako se tu našle moje smokve...:lol:

nemam aljinice, siroma sam, ali imam ovo originalno - crvene štikle rade na crvene baterije, pa di to ima! :zper:

hqdefault-2.jpg

Jorgić, mislim ja ne znam kako će momci da te stignu ili dovate za poljubac na ovim štiklama :lol:
..
stvarno inovativno...to kad budu došli naši drugari Japanci, što smo se pobratimili sa njima...obavezno da ih obuješ :lol:

- - - - - - - - - -

Dobro veče društvo, uh kako je ovde vruće....

crvena-kratka-haljina-no-1.jpg

:eek: auuuuuuuuuu Veco...zašto ja predosećam da ti opet hoćeš da pobediš! :evil: :lol:

Jorgić, mislim ja ne znam kako će momci da te stignu ili dovate za poljubac na ovim štiklama :lol:
..
stvarno inovativno...to kad budu došli naši drugari Japanci, što smo se pobratimili sa njima...obavezno da ih obuješ :lol:

- - - - - - - - - -
:eek: auuuuuuuuuu Veco...zašto ja predosećam da ti opet hoćeš da pobediš! :evil: :lol:

Ma nema šanse, Teso, da me momci ufate.....a sviđa ti se ove cipele i meni isto, ako budeš organizovala gala prijeme za doček visokoh zvaničnika, a ne samo Japanci, zvrni me. ;)

Neka ostale pobede, ja ću samo da učestvujem i ništa više. :flert:

..

- - - - - - - - - -

Pa kako da pobediš kad si se zakopčala do grla, treba trojica da ti skinu kostim, a još si i tražila da se cakli pod videće se i moje tange

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back