Kafana na splavu, 2. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bilo je jace od mene , sad te nosim u sator , i pod hitno skinem taj mokri sorcic i svu ostalu mokru garderobu , da ne dobijes upalu pluca :sad2: i ugrejem sopstvenim telom :zaljubljena: , i preuzimam svu odgovornost na samog sebe z:hm:

- - - - - - - - - -

Kakav rizik preuzimaš na sebe, ja ti se nikako ne mogu odužiti doktore, znaš dobro da ćeš biti kažnjen, a ipak ovo radiš za mene.:zaljubljena:

Samo izvoli
14310x186-1.jpg

419244b2-3297-4d95-a272--1.jpg
:zcepanje:

Tako se ne vrši popis...tefter i olovku u ruke i kaži šta te interesuje...:manikir:

Bobuljka sedi tu i cuti z:hm: Molim malo tisine , ne mogu da ustajem sada kada sam sve organizovao posto domacin nije znao ili nije hteo z:hm:

q3U6rEz.jpg

Da vidimo

60 kg bundeva, mislim stvarno ... : od toga je vise od pola ustajalo . :cross:

Dva jaja .. dobro jaja su u redu . :tick:

Lesnici bademi i ostali zrnasti plodovi su u redu . :tick:

Auu majko moja, da ne poveruje covek sta sve moze da stavi u usta : :eek: Spanac , pecurke , zelje , mirodjije , persuni sargarepe , hibiskusi , filadendroni i ostala trava , sve je to prskano i uzeglo, pozutelo , samim tim u kantu odmah sve to z:hm: :cross::cross::cross:

Suma sumarum , kao doktor , strogo se protivim ovakvom nebezbednom ishranom ukucana , i preporucujem nesto masnije , da se okrepimo malo z:hm:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back