Kafana na splavu, 2. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kažu ne sme taj indijski puno da se jede...pretvorićeš se u Malu nevestu! :mrgreen:
..
i smanjiće ti se grudi :p :lol:

Neće, neće masažom one porastu

Diaphanous-top.gif

Dobar dan

OBAVEŠTENJE I SPECIJALNI ZADATAK ZA DANAS

UHVATI ŽABLJEG PRINCA :lol:

VS sve vidi i prati sta radite... zato sto su starlete juče napale Gogili, provocirale je i ubacile u bazen sa žabama,
danas će obe starlete da budu kažnjene, tako sto ce dobiti specijalan zadatak.

Kako je zbog njihove neslane šale, jezero VS je preplavljeno žabama...starlete, Poetessa i Vecic moraju da očiste jezero VS,
uhvate najmanje 10 različitih žaba i među njima najveću džinovsku bullfrog žabu.

Pobednica će biti ona koja uhvati i poljubi najvećeg žabljeg princa! :zaljubljena:

Zadatak traje danas do 20h...

:cao: jutro Mirođijo :lol:
..
gde si da malo mahneš tom metlom i rasteraš ove što šetaju bez brusa! :evil::lol:

- - - - - - - - - -

Šteta što neću biti tu ja bi se maskirao u žabca samo da me ljube:hahaha::bye:

:cmok2: evo jedan za srećan put :lol:
ja bih tebe Pero radije ljubila nego vatala ove žapce! :sad2:

- - - - - - - - - -

Dobar dan

OBAVEŠTENJE I SPECIJALNI ZADATAK ZA DANAS

UHVATI ŽABLJEG PRINCA :lol:

VS sve vidi i prati sta radite... zato sto su starlete juče napale Gogili, provocirale je i ubacile u bazen sa žabama,
danas će obe starlete da budu kažnjene, tako sto ce dobiti specijalan zadatak.

Kako je zbog njihove neslane šale, jezero VS je preplavljeno žabama...starlete, Poetessa i Vecic moraju da očiste jezero VS,
uhvate najmanje 10 različitih žaba i među njima najveću džinovsku bullfrog žabu.

Pobednica će biti ona koja uhvati i poljubi najvećeg žabljeg princa! :zaljubljena:
Zadatak traje danas do 20h...

VS zaista sve gleda! :sad2:
Kako okrutno staviti me u isti koš sa ovom Vecic! :(
..
a i ta Gogili, ni ona mi nije draga, uopšte ne volim onu njenu muziku, sem onih pastirskih pesmica :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back