Kafana na splavu, 2. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Plasi me Vecino stanje, do juce je cuvala cipele kao oci u glavi a sad mi ih daje tek tako , lomi je temperatura zestoko, moram da joj pomognem nekako , ovako ... hladnokrvan sto rece pera trebace malo vise vremena za to preznojavanje :confused:

Sto se tice sudbine Vecinih cipela , bicu iskren, neizvesna je , jos uvek se dvoumim da li da ih najzad fijuknem kroz prozor iz osvete, konacno je doslo mojih 5 minuta sad kad ne moze da ustane iz postelje:zelenko3: Ali sa druge strane mi malo zao sad , nije fer bolesna je . Neka su , neka vise za sad na prozoru, presudicu im kasnije
Seth_Evil_Laugh_Emoticon_by_Sakura_wind.gif

Sto se tice sudbine Vecinih cipela , bicu iskren, neizvesna je , jos uvek se dvoumim da li da ih najzad fijuknem kroz prozor iz osvete, konacno je doslo mojih 5 minuta sad kad ne moze da ustane iz postelje:zelenko3: Ali sa druge strane mi malo zao sad , nije fer bolesna je . Neka su , neka vise za sad na prozoru, presudicu im kasnije
Seth_Evil_Laugh_Emoticon_by_Sakura_wind.gif

Ja sam sigurna da nisi toliki dušman i da mi nećeš baciti cipelice. Ako ih baciš moraćeš da me nosiš da neidem bosa:rumenka:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back