- Poruka
- 397.250
Doktore, kako si ti snalazljiv ....trazis..trazis i nadjes.....A haaa nasao , zanimljivo .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Doktore, kako si ti snalazljiv ....trazis..trazis i nadjes.....A haaa nasao , zanimljivo .
Pa postavis fotografiju koja istice tu gracioznnost cega vec , i ispod napises da prilazes ovaj link u dobrotvorne svrhe![]()
Znaci da kada budes zavrsio zadatak umesto da ponovo stavljas slike, veceras ..turis samo link od slike...kapisi ?
ovako:
http://forum.krstarica.com/attachment.php?attachmentid=329602&d=1400228339&thumb=1
Pa šta tu ima da radim do 20 h , lak poslić uradim za 10 minuta.
- - - - - - - - - -
Sad mi je jasnoHvala
Doktore, kako si ti snalazljiv ....trazis..trazis i nadjes......blago onoj vecic....
![]()
To će starleta Vecic znati, msm. voli nekad da bude u gotik fazonu (veštica)![]()
Sve sto radis treba da radis sa uzivanjem i znas ono..da traje...a ne da zbrzakas na brzaka...stavis i gotovo....
![]()
časna izviđačkaPffff Jednom izvidjac , uvek izvidjac ...
- - - - - - - - - -
![]()
![]()
Pffff Jednom izvidjac , uvek izvidjac ...![]()
Pusti ih vidiš da su ljubomorne, okačićemo slike a istraživati nešto lepše![]()
Pusti ih vidiš da su ljubomorne, okačićemo slike a istraživati nešto lepše![]()
Ooo dan Vecicu![]()
Naravno , ne obazirem se ja na provokacijetrep trep
Veceras cemo istraziti sve nase goticarske tajne![]()
Vidite li tesu, ljubomorna kao pas.![]()
..Ako si ljubomorna pojedi malo onih krastavaca što sam ti spremila![]()
JA zavrsio zadatak , mada sam malo flood-ovao temu , ali posto je romantika u pitanju , vredi zrtve
![]()
JA zavrsio zadatak , mada sam malo flood-ovao temu , ali posto je romantika u pitanju , vredi zrtve
![]()
Nemoj me zezati, kad pre?
Ti prebaci ovde linkove da Nina vidi da je zadatak izvršen
- - - - - - - - - -
Što pre završiš zadatak imaš više vremena za uživanje
Opet pada kiša![]()
OBAVEŠTENJE
DANAS JE DAN NOMINACIJA
VS je zadovoljna učešćem svih ukućana, i pored ove kise
Naročito bih želela da pohvalim Bobuljku koja je bila izuzetna kuvarica ove nedelje.
Zato će Bobuljka imati pravo da nominuje tri ukućana a ne samo dva kao ostali
Pre nominacija VS ima specijalni zadatak za parove iz kuće VS!![]()
Zadatak traje do 20h, ko prvi izvrši zadatak nagrada je ROMANTIČNA VEČERA
U specijalnom zadatku učestvuju sledeći parovi:
1. Vecic i Dr Blanked
2. Stranac i Lusi
3. Mig i Bobuljka
4. Poetessa i Suljo
5. Igomar i Gogili
6. Rosel i Hero
..
Par br. 1. mora da okači na temi "Gotik romantika", 5 inspirativnih fotografija
Par br. 2. mora da okači na temi "Underwater", 5 lepih fotografija
Par br. 3. mora da okači na temi "Šta vam se najviše jede", omiljenih 5 jela
Par br. 4. mora da okači na temi "Šta najviše pijete" 5 fotografija omiljenog pića
Par br. 5. mora da okači na temi "Plešimo na sto i jedan način" 5 fotografija koje veličiju lepotu ljudskog tela i plesa.
Par br. 6. mora da okaci na temi "Ruke" ....5 fotografija
..
Molim sve parove da prilože linkove sa izvršenim zadatkom..
..
VS vam želi lep dan i nominacije će se održati posle 20h...kad budu proglašenje para koji je osvojio nagradu!![]()
Zadatak je glasio da na temi "Gotik romantika" treba da okačite 5 inspirativnih slika a ne po 5, tako da ste pali zadatak![]()
To je duplo potvrđen zadatak a samo pet linkova će biti postavljeno ovde, ne traži samo greške nego izvršavaj postavljene zadatke![]()
Zadatak je glasio da na temi "Gotik romantika" treba da okačite 5 inspirativnih slika a ne po 5, tako da ste pali zadatak![]()