Kafana MEČ LOPTA

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
16575.gif
Borise 1
ptah70.gif
Znamo mi sto u tvome srcu spava.
0002067D.gif

Znamo mi da je on sa nama:lol: drugacije ne moze biti:):Djedan veliki:cmok2: za mog Borisa!

Poslednja izmena:
Znamo mi da je on sa nama:lol: drugacije ne moze biti:):Djedan veliki:cmok2: za mog Borisa!
Ilke ovo posebno vazi za tebe znajuci koje ti barikade:zcepanje:stoje na putu do kafanceta, ali ja verujem u tvoju sposobnost:lol:
Pokazi nam jos jednom da si i ti kod Skice u Vrbasu apsolviro binarni sistem i da tu za tebe nema prepreka:zcepanje::zcepanje:koje te mogu smesti da nam se javnes!

Poslednja izmena:
Da su naši bili zdravi, svakako da bi uloga favorita bila opravdana. Al dobro, danas te hoće, sutra te neće. Na žalost i povrede su deo sporta. Nek se momci oporave, pa će valjda sledeće godine biti bolje.

Na Matejaninu molbu evo slike koju bi rado i brzo da zaboravim .
Noletove oci nisu za plakanje .Mec sa Argentinom nam ove godine nije sudjen kao pobjeda.

novak-djokovic-contraint-a-l-abandon.jpg

:hvala: Dukice! Odavno me jedna slika nije dirnula do bola...dokaz da Novak nije robot koji igra tenis...on je mnogo vise
kako rece jeda novinar elektronskog sajta "L'EQUIP" poraz mu je teze pao zato sto je za reprezantaciju svoje zemlje...uz
konstataciju da je jedan od retkih asova tenisa koji se redovno odazivao na poziv nacionalnog selektora. A to za mene mnogo govori!:D

Da su naši bili zdravi, svakako da bi uloga favorita bila opravdana. Al dobro, danas te hoće, sutra te neće. Na žalost i povrede su deo sporta. Nek se momci oporave, pa će valjda sledeće godine biti bolje.

Bash tako,ne moze se uvek pobedjivati,a NOLEje dosao umoran,iscrpljen,nije trebao ni da izlazi na teren,ajmo nashi,ima dana za megdana:D:ok:

:hvala: Dukice! Odavno me jedna slika nije dirnula do bola...dokaz da Novak nije robot koji igra tenis...on je mnogo vise
kako rece jeda novinar elektronskog sajta "L'EQUIP" poraz mu je teze pao zato sto je za reprezantaciju svoje zemlje...uz
konstataciju da je jedan od retkih asova tenisa koji se redovno odazivao na poziv nacionalnog selektora. A to za mene mnogo govori!:D

Sve sto si napisala Matejana je tacno:ok:

Vec godina volontiram na dejvis,fed cupu i serbia openu kod nas. Prelep je osecaj druziti se sa nasim teniserima po 12 sati dnevno biti deo dejvis kup tima Srbije. Nosim lepe uspomene sa nekih dejvis kup meceva,a imam i ruzne uspomene. Ako neko zeli da ima za uspomenu loptice, sa kojima se igrao polufinalni mec dejvis kupa Srbija Argentina prodajem ih 3 loptice se nalaze u hermeticki zatvorenoj kutiji. Marka loptica je dunlop. Cena jedne kutije je 300 dinara... :)))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back