Kafana MEČ LOPTA

• Začetnik teme Začetnik teme Error
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
IDEEEMOOOOO !!!!!!

:vatromet:
Uh kakve muke...ali pao je opet
ngbbs4cf1b0a56fb7c.gif

Poslednja izmena:
Sta ono Novak odgovori (ili ako ne znate mozete li da pretpostavite) kad ga je Ivan Ivanovic, jos prije osvajanja prvog mjesta, pitao koji mu je najbolji udarac, najbolji adut?

P.S. Kad naidjete na isto ovo na temi "Novak Djokovic" vidjecete koliko me interesuje da li znate? :) :) :)

Poslednja izmena:
Узео Ноле први сет :cool:

Prvi set i mec...:mrgreen: ...to se tako radi...

...mec sam gledao preko neta i imao sam 2 jako zanimljiva komentatora...koja su u jednom momentu rekli upravo ono sto se i desavalo na terenu...naime...NOLE i jeste izgledao kao da igra sa pola snage a opet je uzeo set :ok: ...

Svaka mu cas na ovome...

@Marej i Fish...kakva patnja u drugom setu...iznervirali su me na momenat :dash: ...ne zna se ko se vise mucio...njih dvojica na terenu ili ja kao gledalac :mrgreen: ...

Prvi set i mec...:mrgreen: ...to se tako radi...

...mec sam gledao preko neta i imao sam 2 jako zanimljiva komentatora...koja su u jednom momentu rekli upravo ono sto se i desavalo na terenu...naime...NOLE i jeste izgledao kao da igra sa pola snage a opet je uzeo set :ok: ...

Svaka mu cas na ovome...

@Marej i Fish...kakva patnja u drugom setu...iznervirali su me na momenat :dash: ...ne zna se ko se vise mucio...njih dvojica na terenu ili ja kao gledalac :mrgreen: ...

Ако се Мареј мучио са Фишем, онда је предност сутрашњег дуела на Нолетовој страни јер је релативно брзо стигао до победе над Бердихом :D

Sta ono Novak odgovori (ili ako ne znate mozete li da pretpostavite) kad ga je Ivan Ivanovic, jos prije osvajanja prvog mjesta, pitao koji mu je najbolji udarac, najbolji adut?

P.S. Kad naidjete na isto ovo na temi "Novak Djokovic" vidjecete koliko me interesuje da li znate? :) :) :)

Ne sjecam se sta je rekao Ivanu...znam sta mu je najbolji udarac ali ne znam sta mu je rekao :think: ...

SAMOPOUZDANJE. :heart::heart::heart:
Salim se ne znam sto je Nole odgovorio.
Najvjerovatnije neku salu u Ivanovom stilu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back