speedster
Zainteresovan član
- Poruka
- 418
IDEEEMOOOOO !!!!!!

Uh kakve muke...ali pao je opet

Uh kakve muke...ali pao je opet
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kad je Noletu tesko Branislav Pralica me nervira dodatno ....

Pade BRALE ...IDEEEMOOOOO !!!!!!
Uh kakve muke...ali pao je opet![]()
Kad je Noletu tesko Branislav Pralica me nervira dodatno ....
N O L E MAJSTORE...Sto bi rekao Boris 1![]()

pa osipa, pa opet
bez stresa
sta on hoce i kako hoce
![]()
![]()
![]()
P O S L U Z E NJ E , ima je dosta poslao mi moj drug Blajbinger...
![]()

, ja mislio...opet u jedan.

...nema na cemu pasivni...
Jel ti jos uvjek rade oni linkovi za online meceve?
) moram otici da ga pozdravim i malo provociramo Curice...tamoOdlicni su, pokazuju sve Turnire i meceve, hvala ti jos jednom (sad bi Ilke oma reagováo...da ti ih je on dao
) moram otici da ga pozdravim i malo provociramo Curice...tamo

Pa to je dobro za one koji nemaju TV kao ja.
...
...

Узео Ноле први сет![]()
...to se tako radi...
...
...ne zna se ko se vise mucio...njih dvojica na terenu ili ja kao gledalac
...Prvi set i mec......to se tako radi...
...mec sam gledao preko neta i imao sam 2 jako zanimljiva komentatora...koja su u jednom momentu rekli upravo ono sto se i desavalo na terenu...naime...NOLE i jeste izgledao kao da igra sa pola snage a opet je uzeo set...
Svaka mu cas na ovome...
@Marej i Fish...kakva patnja u drugom setu...iznervirali su me na momenat...ne zna se ko se vise mucio...njih dvojica na terenu ili ja kao gledalac
...
Sta ono Novak odgovori (ili ako ne znate mozete li da pretpostavite) kad ga je Ivan Ivanovic, jos prije osvajanja prvog mjesta, pitao koji mu je najbolji udarac, najbolji adut?
P.S. Kad naidjete na isto ovo na temi "Novak Djokovic" vidjecete koliko me interesuje da li znate?![]()
![]()
![]()
......ako bude izgledao ovako vidno iscrpljen...bice guravo...pogotovo protiv Mareja koji zeli osvetu...
(Мислим на сваку са овог турнира у Синсинатију)Sta ono Novak odgovori (ili ako ne znate mozete li da pretpostavite) kad ga je Ivan Ivanovic, jos prije osvajanja prvog mjesta, pitao koji mu je najbolji udarac, najbolji adut?
P.S. Kad naidjete na isto ovo na temi "Novak Djokovic" vidjecete koliko me interesuje da li znate?![]()
![]()
![]()