Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jaoj sto bih sada oplela po toj Miroslavi!
Bas me je iznervirala. Nasla kome ce da kaze to sto je rekla.
Da sam na mestu Vavrinkine supruge, letelo bi perje, a mozda i jos po nesto.

Mozda se nabacivala Vavrinki,svakom treba malo ljubavi,
pa i njoj a posto ju je ovaj,recimo odbio, usledilo je dobacivanje...
Osveta odbijene zene ume da bude strasna,eto unesrecila je obojicu:D

Ima tu ona klasicna, stara, dobra prica koja dosta toga objasnjava. Dolazi Pera kod prijatelja lekara ili advokata ili apotekara sa pitanjem sta da radi njegov prijatelj koji ima taj i taj skakljivi problem. Prijatelj ga pazljivo saslusa i priupita da se slucajno taj prijatelj ne zove Pera. Prilicno je to providno. Nisam to ja nego “moj prijatelj”. Taj mnogo delotvoran mehanizam odbrane licnosti zove se projekcija i sastoji se u tome da se vlastite osobine ličnosti pripisuju tj. vide u drugima.To su uglavnom one osobine koje mi ne želimo da priznamo da ih imamo jer su socijalno i moralno neprihvatljive.
Sto se tice onog: pricali mi gejevi (mnozina) kako ga prepoznase nas narod ima onu mudru izreku: “S kim si – takav si”. Sta cu ja u drustvu gejeva (vise njih i cesto) sem ako i ….

e drugari :uja:
samo da se javnem jer nisam bila na forumu desetak dana, desile se bwe bitne stvari :D dakle, ne mogu da opišem koliko mi je drago zbog našeg novaka :klap: i koliko mi je drago što ovi što se prave fini i elitni konačno pokazaše svoje pravo kvrgavo lice :lol: i neka se vavrinka brecao na mirku, svaka čast :D mislila sam da dečko nema mooda, ali eto - pogrešila sam :)

e drugari :uja:
samo da se javnem jer nisam bila na forumu desetak dana, desile se bwe bitne stvari :D dakle, ne mogu da opišem koliko mi je drago zbog našeg novaka :klap: i koliko mi je drago što ovi što se prave fini i elitni konačno pokazaše svoje pravo kvrgavo lice :lol: i neka se vavrinka brecao na mirku, svaka čast :D mislila sam da dečko nema mooda, ali eto - pogrešila sam :)

Jesi li videla koleZinice Federerpvu novu sliku? :lol:

najnovija vest... :mrgreen:
YuhQwQS.png

http://www.njuz.net/federer-kaznjen-sa-5-meceva-igranja-bez-prisustva-zene/#ixzz3JREjNebD

I Nadal se oglasio:

„Aby takový turnaj neměl finále, to je opravdu špatná zpráva pro všechny.
Pro turnaj samotný, pro fanoušky, celý tenisový svět a hlavně také pro Rogera," soucítil Španěl se svým dlouholetým rivalem.

Da takav turnir nema finale, to je uistinu loša vest za svakoga. Za turnir sam, za navijače. celi teniski svet a glavno za Rodžera - kritikovao je Španbac svog dugogodišnjeg rivala.

(ovo sam dao blagu formu rečenog)

- - - - - - - - - -

p4nlRJq.png

U jednoj anketi bilo je postavljeno pitanje: Kad Federer prestane da igra koji medjusobni skor pobeda i poraza ce imati Nole i on? Pitanje je bilo malo glupo pa na njega nisam ni odgovarao. Za kakav- takav odgovor nedostajao je, a niko ga i nije mogao znati, podatak koliko ce Federer jos igrati. Ono sto me sad ponukalo da napisem par reci o tome je poslednji “ishod” meca. O ovom, da tako kazem problemu, nisam hteo pre da pisem da se ne bi pogresno protumacilo jer su Federeru neki manje poznati igraci predavali nebitne meceve bez borbe. Ovde nista nije tako. U pitanju je veoma vazan mec jer u igri je i titula i medjusobni skor. Po meni je potpuno irelevantno na koji nacin je mec izgubljen ili dobijen. Nikad mi nece biti jasno zasto je mec predat bez borbe “drugacije” izgubljen od meca koji je predat u toku igre. Treba ih jednako tretirati u medjusobnom skoru pobeda i poraza. Igrac ima pravo da odluci da ne igra iz bilo kog razloga (od toga “da zna” da ce izgubiti, a ne zna jer “lopta je ogrugla”, da nece da pogorsava povredu pa do toga da mu se “veceras ide u bioskop”) mi o tome samo mozemo suditi kao o njegovom (ne)sportskom i (ne)moralnom postupku, ali to bi moralo ulaziti u skor pobeda i poraza. Narocito kod velikih rivaliteta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back