- Poruka
- 95
Ali zato dobro znaš da ga ti stvaraš zločinačko katoličkim svojim komentarima i ovde i na politici.![]()
Ja pišem srpski jer sam na srpskom forumu, ne pišem tu neke gluposti na češkom ili šta ja znam...kineskom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali zato dobro znaš da ga ti stvaraš zločinačko katoličkim svojim komentarima i ovde i na politici.![]()
Ja pišem srpski jer sam na srpskom forumu, ne pišem tu neke gluposti na češkom ili šta ja znam...kineskomTi si taj što forsira evropske jezike ovde
![]()

Da li si na SRPSKOM FORUMU ili FORUMU IZ SRBIJE?![]()

Ja pišem srpski jer sam na srpskom forumu, ne pišem tu neke gluposti na češkom ili šta ja znam...kineskomTi si taj što forsira evropske jezike ovde
![]()

Vidim da se vrti ovde neka lista gde Roger ima 0 predaja. Novak je rekao da mu je ovo treca predaja. A to potvrdjuje i Blic - http://sport.blic.rs/Tenis/262904/D...-treci-put-da-je-Federer-predao-u-1218-meceva.
Prve dve su protiv Blejka u Parizu i Conge u Dohi.

Ja uredno dam prevod komentara sa jezika koji ti ne poznaješ. Prevod na srpski jezik. A šta ti daješ ovom Forumu kad postaviš link koji vodi na tekst na engleskom jeziku?![]()
Vidim da se vrti ovde neka lista gde Roger ima 0 predaja. Novak je rekao da mu je ovo treca predaja. A to potvrdjuje i Blic - http://sport.blic.rs/Tenis/262904/D...-treci-put-da-je-Federer-predao-u-1218-meceva.
Prve dve su protiv Blejka u Parizu i Conge u Dohi.

![]()
- - - - - - - - - -
Federera bi trebalo kazniti sa oduzimanjem 3000 bodova zbog jučerašnje predaje.![]()

Lepo sam ti objasnio i jedno i drugo a ti mlatiš ko kůrcem po samaru, istru priču.
Ni Musa Kesedžija nije bežao od Marka Kraljevića nego mu je uvek izlazio na megdan.![]()
Cestitke Novaku na tituli u O2 Areni!
Volela bih da znam sta se dogodilo posle Stanovog i Rodzerovog meca.
Cudan turnir od pocetka do kraja.
Mada sumnjam, ipak je to Kralj, ne sme na njega da se digne ruka tek tako ae ne serri više, pa moderatori prvi ovde pišu na kojekakvim jezicima.. i sad ćeš ti da pričaš o pravilima foruma..
hajde onda da zabranimo i hrvatski, bosanski, crnogorski... pa da uz srpski priznajemo samo engleski...
Češki govori samo ovaj tvoj na temi, i veoma je sebično, da ne kažem glupo, da koristi jezik koji samo on razume... To što neko piše na hrvatskom ili bosanskom nije nikakav problem, jer su to faktički isti jezici kao i srpski. Zašto to potežeš kao argument?
Cestitke Novaku na tituli u O2 Areni!
Volela bih da znam sta se dogodilo posle Stanovog i Rodzerovog meca.
Cudan turnir od pocetka do kraja.
Kako citam na francuskom portalu EUROSPORTA Stan je bio besan na Mirku jer je sve cetiri njegove meclopte
propratila glasnim dobacivanjima, "to je radila i u Parizu" U ostalom evo link pa ko zna nek cita.
http://www.eurosport.fr/tennis/coup...re-federer-et-wawrinka_sto4480184/story.shtml
ja ne razumem mnoge bosanske i hrvatske reči, a češki razumem sasvim dobro.. i šta ćemo sad? da prilagođavamo forum pojedincima ili da budemo tolerantni?

lol nije valjda?![]()
i vidim protiv francuskom nemaš ništa... kao što i za moj poslednji post nemaš adekvatan odgovor...
Nemoguće, mislim da ne govoriš istinu. I to samo da bi spustila razgovor na niži nivo i počela da se svađaš, ali to zadovoljstvo ti neću pružiti![]()
Napisao sam ti odgovor malopre. Nemoj da si toliko napeta u iščekivanju![]()
ti si prvi počeo da provociraš, jer si ti JEDINI kojem smeta češki... ostale jezike vidim ok prihvataš... dakle netolerantan si i voliš da teraš inat...
i nemoj ti meni da govoriš koje ja jezike znam, a koje ne.. ja apsolutno nikakvu potrebu nemam da znam hrvatski... dok češki imam potrebu da naučim...
- - - - - - - - - -
to nije odgovor...

Odgovor je pravi
Teško je poverovati, ali ima i ljudi koji rade, tako da ćemo se kuckati drugom prilikom. Svako dobro!![]()