Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
biće zanimljivo između raonića i simona :) a nekako se ne brinem kako će novak protiv čilića....

Milos mi je drag i kako god i sa kim god igra sem sa Novakom, navijam za njega .Napredovao je ali njegov bum - bum tenis treba da uoblici.
Svi ti teniseri sa jakim servisom sa mnogo asova u jednom gemu ubijaju ljepotu tenisu. Moje skromno misljenje.
Ovo sto ne brines za Novakov mec mi daje dodatnu snagu koja mi je pred svaki njegov mec potrebna.:D

Ma nemas sta da se brines ni do finala ni u finalu. Ove godine osvaja R.G. Ovo rekao i Mats, a sve je do sada pogodio ("R.G. iznenadjenja".) Jos ako uzmemo u obzir sta je uvek govorio o Noletu (uvek sa nipodastavanjem) izjava dobija na tezini.

baš zato što je nipodaštavao novaka - ne verujem mats vilanderu ništa....možda da ''pogađa'' koliko hoće....a i ne gledam kad on priča, jer mi je nekako sav....bezveze, da ne upotrebim neku drugu reč.
dok ne bude nole držao pehar...ćutim i nadam se iz kola u kolo.

baš zato što je nipodaštavao novaka - ne verujem mats vilanderu ništa....možda da ''pogađa'' koliko hoće....a i ne gledam kad on priča, jer mi je nekako sav....bezveze, da ne upotrebim neku drugu reč.
dok ne bude nole držao pehar...ćutim i nadam se iz kola u kolo.

Zato sto je toliko nipodastavao Noleta, a Marija kovao u zvezde, bas mi je drago da toliko mora da se posipa pepelom. Sto se tice pehara, cutanja i nadanja nisi nikakav izuzetak. Svi to radimo sem ako nekim cudom i u nekom ludilu to ne bude mogao da bude Federer. Ali kao sto rekoh cuda se mnogo retko desavaju jer zelje su jedno, a objektivna stvarnost nesto sasvim drugo.

Nole: Pošto nema Srbije, na SP navijam za Hrvatsku i BiH.

Novak Đoković: Zašto živim u Monte Karlu:
– Prvi put sam došao u taj grad za kvalifikacije za masters 1.000 kad sam imao 17 godina. Posle sam sve više vremena provodio tamo, jer je moj tadašnji trener, Rikardo Pjati, tu živeo. Godinu dana sam trenirao sa njim i koristio Monte Karlu kao bazu. U to vreme sam još živeo u Srbiji.

A onda se potpuno preselio na obalu Mediterana.

– Nekoliko je razloga zašto mi se tamo dopada. Najvažnije, imam svoje mesto, mogu da se potpuno posvetim tenisu. Uživam u tome. Na ovom nivou svog života, to je nešto veoma dragoceno.

– Prvi put sam došao u taj grad za kvalifikacije za masters 1.000 kad sam imao 17 godina. Posle sam sve više vremena provodio tamo, jer je moj tadašnji trener, Rikardo Pjati, tu živeo. Godinu dana sam trenirao sa njim i koristio Monte Karlu kao bazu. U to vreme sam još živeo u Srbiji.

– Nekoliko je razloga zašto mi se tamo dopada. Najvažnije, imam svoje mesto, mogu da se potpuno posvetim tenisu. Uživam u tome. Na ovom nivou svog života, to je nešto veoma dragoceno.

Pošto nijedna druga zemlja na svetu nema teniske terene :D

U prevodu NE DAM POREZ :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back