Kafana MEČ LOPTA Vol. 2

• Začetnik teme Začetnik teme Boki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Novak je veceras igrao defanzivno, ziheraski, bez dovoljno samopouzdanja koje treba da ima neko koje No1.
Dobio Varvinku na kondiciju, iskustvo...jadnik jedva je stajao na nogama u petom setu. Ako u ponedeljak
bude imao Rafu za protivnika a kako stvari stoje sve su prilike da ce tako biti, ovakom igrom ladno ce izgubit3:0!

Novak je veceras igrao defanzivno, ziheraski, bez dovoljno samopouzdanja koje treba da ima neko koje No1.
Dobio Varvinku na kondiciju, iskustvo...jadnik jedva je stajao na nogama u petom setu. Ako u ponedeljak
bude imao Rafu za protivnika a kako stvari stoje sve su prilike da ce tako biti, ovakom igrom ladno ce izgubit3:0!

Ti ga bas pretera. Bice to tesno, ali za Noleta

Ja bih ipak pare stavio na Rafu :D

Ja bih dobro razmislila pola opklade si vrc izgubio.....a kao i obicno gresis i mislis da blefiram.No Noke ce ti objasniti sve :D

- - - - - - - - - -

Ptico plava, i ja sam optimista i nadam se...cak sam i ubedjena da ce Novak pobediti!
Bice vamos, tamos i na kraju OVAMOS!

Matejana ja nisam optimista vec jednostavno znam da ce tako biti.Kako??E to je moja tajna.

Svaka čast Novaku.

E, sad. Postoje dvije protivurječne tradicije. Prva kaže da kada je Nole dobio Vavrinku u 5 setova prije ovoga, osvojio je GS. Međutim, kada je pobijedio na Vimbldonu u 5 setova u polufinalu, izugbio je finale.

Nadam se da će mu ipak Vavrinka biti srećan. :D

p.s. Nadal ne blista protiv Gaskea. Ima šanse i da izgubi drugi set.

Dobro jutro spavaci ko je ovdje CRNOGORAC ja ili vi ?
Kako lijepo budjenje? Kakav dan suncem obasjan?Dan za uzivanje .Kako ce tek Novak da se probudi ?
63249324_1282895341_pix4.gif.pagespeed.ce.T8nj3faIBY.gif

Vidim i jedno iznenadjenje.Mislim da je iskren ,ako ne bude bio i ako me iznevjeri tesko njemu .
b212664514ce.gif.pagespeed.ce.q75sNPmpby.gif

Dobro jutro spavaci ko je ovdje CRNOGORAC ja ili vi ?
Kako lijepo budjenje? Kakav dan suncem obasjan?Dan za uzivanje .Kako ce tek Novak da se probudi ?
63249324_1282895341_pix4.gif.pagespeed.ce.T8nj3faIBY.gif

Vidim i jedno iznenadjenje.Mislim da je iskren ,ako ne bude bio i ako me iznevjeri tesko njemu .
b212664514ce.gif.pagespeed.ce.q75sNPmpby.gif

Dobro jutro :D....burna noc ali eto koska je bacena od jedne pocetnice zvane Blue Bird bez radnog staza na Krstarici.Blago ovima kojima radni staz upisuju u knjizicu.No gle ja pogodih....valjda pocetnicka sreca....Sutra kada Nole podigne pehar mozda mi i prodje pripravnicki staz :hahaha:

Poslednja izmena:

Objektivno! :ok:

- - - - - - - - - -

Stigao si ...
Puj pike ne vazi se ...
IZGUBIO SI OPKLADU IDI GODINU DANA SE NE VRACAJ .:zcepanje:

|Pa gde si ti meni?????:D

Lepo smo se dogovorili šta su uslovi opklade. Duška, veoma neozbiljno sa tvoje strane da tako upadaš i izmišljaš :P

Dobro jutro :D....burna noc ali eto koska je bacena od jedne pocetnice zvane Blue Bird bez radnog staza na Krstarici.Blago ovima kojima radni staz upisuju u knjizicu.No gle ja pogodih....valjda pocetnicka sreca....Sutra kada Nole podigne pehar mozda mi i prodje pripravnicki staz :hahaha:

Bolje bi ti bilo da se baciš u proročice, dobro ti ide, a uvek ima naivnih ljudi koje možeš da prevariš :D

Ja bih dobro razmislila pola opklade si vrc izgubio.....a kao i obicno gresis i mislis da blefiram.No Noke ce ti objasniti sve :D

- - - - - - - - - -

Matejana ja nisam optimista vec jednostavno znam da ce tako biti.Kako??E to je moja tajna.

Za tog Noketa nisam dosad čuo. Neki Japanac? :hahaha:

Nije tajna, bacala si pasulj :D

- - - - - - - - - -

Znaci,jos jedno finale Djokovic-Nadal (sesto u finalima gs turnira)

Navijam za Novaka u ponedeljak ali bice mnogo tesko...nije dobro,ne znam sta ce biti :sad2:

Zar i ti sine Brute? :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back