duska.vodolija
Buduća legenda
- Poruka
- 29.335
Nego, kad već pomenuste opklade... jel svraćao onaj što je još poodavno izgubio opkladu?![]()
Bas mi drago sto se ti nisi kladio znasice nasa...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego, kad već pomenuste opklade... jel svraćao onaj što je još poodavno izgubio opkladu?![]()

Bas mi drago sto se ti nisi kladio znasice nasa...![]()
Novak je veceras igrao defanzivno, ziheraski, bez dovoljno samopouzdanja koje treba da ima neko koje No1.
Dobio Varvinku na kondiciju, iskustvo...jadnik jedva je stajao na nogama u petom setu. Ako u ponedeljak
bude imao Rafu za protivnika a kako stvari stoje sve su prilike da ce tako biti, ovakom igrom ladno ce izgubit3:0!
Novak je veceras igrao defanzivno, ziheraski, bez dovoljno samopouzdanja koje treba da ima neko koje No1.
Dobio Varvinku na kondiciju, iskustvo...jadnik jedva je stajao na nogama u petom setu. Ako u ponedeljak
bude imao Rafu za protivnika a kako stvari stoje sve su prilike da ce tako biti, ovakom igrom ladno ce izgubit3:0!
Greska.Rafa od Noleta gubi.
Kladio sam se da će biti pet setova, i uzeo pare.
Može mi se kad se razumem u tenis. Jesi se ti kladila?
Ja bih ipak pare stavio na Rafu![]()
Ptico plava, i ja sam optimista i nadam se...cak sam i ubedjena da ce Novak pobediti!
Bice vamos, tamos i na kraju OVAMOS!
Slatka tajno .Ja bih dobro razmislila pola opklade si vrc izgubio.....a kao i obicno gresis i mislis da blefiram.No Noke ce ti objasniti sve
- - - - - - - - - -
Matejana ja nisam optimista vec jednostavno znam da ce tako biti.Kako??E to je moja tajna.

vavrinka je dobro igrao... nole me nervirao ali me na kraju obradovala njegova pobeda... bice ipak bolje da ga ne gledam s nadalom...![]()

Dobro jutro spavaci ko je ovdje CRNOGORAC ja ili vi ?
Kako lijepo budjenje? Kakav dan suncem obasjan?Dan za uzivanje .Kako ce tek Novak da se probudi ?![]()
Vidim i jedno iznenadjenje.Mislim da je iskren ,ako ne bude bio i ako me iznevjeri tesko njemu .![]()

Stigao si ...
Puj pike ne vazi se ...
IZGUBIO SI OPKLADU IDI GODINU DANA SE NE VRACAJ .![]()
|Pa gde si ti meni?????![]()

Dobro jutro....burna noc ali eto koska je bacena od jedne pocetnice zvane Blue Bird bez radnog staza na Krstarici.Blago ovima kojima radni staz upisuju u knjizicu.No gle ja pogodih....valjda pocetnicka sreca....Sutra kada Nole podigne pehar mozda mi i prodje pripravnicki staz
![]()
Ja bih dobro razmislila pola opklade si vrc izgubio.....a kao i obicno gresis i mislis da blefiram.No Noke ce ti objasniti sve
- - - - - - - - - -
Matejana ja nisam optimista vec jednostavno znam da ce tako biti.Kako??E to je moja tajna.

Znaci,jos jedno finale Djokovic-Nadal (sesto u finalima gs turnira)
Navijam za Novaka u ponedeljak ali bice mnogo tesko...nije dobro,ne znam sta ce biti![]()